aarab Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Препоръчвам ти да влезеш в официалните сайтове на Paiste, Sabian, Zildjian и т.н. и да чуеш чинелите за които питаш и да се решиш сам. Аз бих грабнал Sabian-ите щото кефят, но пък свиря с Paiste PST3 от ниския клас са и съм изненадан от добрия звук. Може да инвестираш в Зилджианите, ама аз съм имал Зилджиан и определено ме дразни звука им....въпрос на вкус! Цитирай
Katsko Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 абе пич, преди да отговориш на човека, не погледна ли че темата е от 1 година дали още си купува чинели? Цитирай
aarab Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 абе пич, преди да отговориш на човека, не погледна ли че темата е от 1 година дали още си купува чинели? Погледнах след като си казах мнението и се потресох колко съм залюхан Сори! Цитирай
evans Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Пич и аз имам същият проблем,от толкова много марки направо не знам какво да избера.Аз мисля да си купувам зилджани,но вчера като получих новият брой на модерн дръмар вътре имаше цяла статия за един модел sabian-xs,значи краш,райд и капаци за 715$,отзивите за този модел чинели са много добри и вече почвам да се двоумя Цитирай
Recommended Posts