imperor Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 (Редактирано) Като имаш парички ,ето ти моито барабанче Mapex kоето е Китаиско и е вархьт повярваите ми,струwа 1500лв !!! (Демек колкото два комплекта Sonor)! Пълния комплект на Сонор Сигничър е към 15 000 евро с десетгодишна гаранция за дървените и металните части, което се удостоверява лично от подписа на г-н Хорст Линк на всяко от телата. А моето барабанче Сонор е 800 евро (ценова листа от лани) и е също така окомплектовано, като по-горе описаното с шайбички от ПВЦ и кордите се вдигат и свалят с кутрето... Сонора си е Сонор... А Галя е права :read: - все пак човека няма да купува от Илиянци. Редактирано Август 6, 2006 от imperor Цитирай
jeleto Отговорено Август 6, 2006 Автор Отговорено Август 6, 2006 Няма проблеми за флууда, аз просто нямах нет няколко дни и за това не писах. Но явно ще си помисля още време за тези Сонори, ще мина и през джаза, а и други варианти проверявам. Благодаря на всички! ПП: ако искате продължавайте за всякакви барабани както сме тръгнали, защото мисля, че е интересно за всички начинаещи като мен. Цитирай
tokijica Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 и аз съм на менние че не всичко китайско е боклук, все пак говорим за най бързо развиващата се икономика което едвали е чак толкова случайно. а и това са барабани от качествена и доказана марка чиито продукти са сертифицирани , не са полиетиленови чорапи по 20ст./бр. от илиенци. 4е кво им е на 4орапите в илиянци аз си купувам такива 5 за 2 кинта и карам цел живот с тех Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Даи да те оредя с един Stag za 760lv ! Спокоино ! Чисто нов сьс стоики чинели и столче ! Цитирай
NoSoul Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Даи да те оредя с един Stag za 760lv ! Спокоино ! Чисто нов сьс стоики чинели и столче ! Подбивам цената!!! 759 лв!!! ... само за да не те е срам ше ти кажа че нов стаг ти е 600 кинта някаде... Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Само защото си не запознат ще ти кажа че има Stag за 450лв и за 1600лв :read: Прочети и тогава говори !!! То и Sonor има за 800 и за 15000лв ! :read: Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Само да допьлня,че цялата ценова листа на Stag e пред мен и такива цени могат да ползват много малко хора в Бьлгария ! :read: Ако не вярваш виш колко ще ти искат в някои музикален магазин за сьщия сет ! А иначе казах ,че претполагам сета които си гледал за 600лв някаде аз мога да ти го уредя за 500 !!!(претполагам)! Цитирай
NoSoul Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Браво, но човекът има Амати и търси нещо с класа и звук. Ако му намериш Сонорче с намаление може и да ти пусне деа знам (ебавам се разбирасе, да няма убидени ) Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 7, 2006 Отговорено Август 7, 2006 Ами човека ако има повече пари ! Stag - меипал за 1600лв ! Yamahata -меипал е над 5000лв ! Цитирай
Katsko Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 И има защо да е така. :green: :green: :green: Цитирай
jeleto Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Е, то има сигурно и за 12000$ барабани, ама аз нямам цифрата... Макс, което давам за момента е 750-800. И то не сега, а към края на лятото. Така, че ако се вмествам в някви прилични барабани - кажете! Цитирай
Katsko Отговорено Август 8, 2006 Отговорено Август 8, 2006 (Редактирано) към нов и евтин Сонор си се ориентирал добре в такъв случай, макар че може би наистина да видиш старите комплекти в джаза при Пепи Славов и току виж си си харесал нещо старичко повече Редактирано Август 8, 2006 от Katsko Цитирай
jeleto Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Ами това ще го направя със сигурност, стига докато аз надипля парите той да не ги е разпродал! Цитирай
jeleto Отговорено Август 25, 2006 Автор Отговорено Август 25, 2006 Абе хора, да ви попитам... къде другаде освен в Джаза има барабанки на старо в София? Цитирай
Recommended Posts