jeleto Публикувано Август 1, 2006 Публикувано Август 1, 2006 Имам следния въпрос - струва ли си да се купят чисто нови барабани Sonor от България? До колкото знам официален вносител им е xxxx. Аз съм се спрял на модела Force 505 (или така го намирам в официалния им сайт, не знам дали е точно той), защото само на неговата цена мога да насмогна. В момента имам перфектни Амати, които сам съм направил много читави. Но имам желание да ги сменя с нещо ново (както младежите на по 20 години искат да сменят Жигулито с Опел да речем... ). Та добри ли са въпросните Sonor-и? Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Извинявай приятелю,но "перфектни" и "Амати" са две взаимноизключващи се думи Цитирай
zazo Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Ако както казваш си си нагласил Аматито хубави кожи можи, тинтири минтири и т.н., за мен няма смисъл да ги даваш тия пари (800+ левчета) за тоя сонор. Инвестирай ги в други качествени неща, които ще ти вършат работа, когато смениш Аматито с нещо което по ще си заслужава. Купи си някой друг хубав чинел, стойка, кардан или малко барабанче, или комбинация от тези. Нещо от което ще имаш нужда, а го няма в стандартните сетове и ще се радваш, че вече имаш, когато вземеш наистина добър сет. Според мен купуването на Сонора ще притъпи неудовлетворението от Аматито, но за по-кратко отколкото се надяваш време. В крайна сметка ходи и го пробвай сонора, ако много пък ти хареса си ги вземи. Цитирай
jeleto Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Ами Sonor-ите струват малко над 800 лв по последна информация. Ясно е, че Амати + перфектни няма... но за Амати за перфектни. Доста нови кожи, пружина на барабанчето, изцяло нов външен вид (ако искате мога да ви дам снимки, не ви лъжа ), хубави чинели, три стойки, кардан DW 5000. Аз при продаването на Аматите кардана, две от стойките и два от чинелите си ги запазвам за новия комплект. Така, че със самото купуване на нови барабаните малко ще им се вдигне нивото от тези чаркуляци. Цитирай
NoSoul Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Надявам се осъзнаваш че за амати 2-ра ръка, колкото и да са запазени, трудно ще вземеш цената която искаш. Цитирай
jeleto Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Ами осъзнавам... но ти пък от къде знаеш колко им искам? Следя пазара на Амати от доста време и съм решил една цена. Според мен е реална, но още не пускам обяви, защото не съм събрал останалата част от сумата. Цитирай
NoSoul Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Просто за Амати и Касио(при фафлите) има една приказка - прекалено евтино няма Цитирай
jeleto Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Е, така си е... но всичко зависи от това кой какво предлага. Но заеби ги Аматите, дай да говорим за Сонора. Цитирай
jeleto Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Сега видях и едни BasiX за 620, и други за 780. Което като цена също ме устройва. Но не знам какво е качеството им. Дайте мнение и за Сонорите и за BasiX-a. Цитирай
bordura Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 И аз го гледах тоя сонор и мисля да си напазарувам такъв към края на лятото! Цената му е 857 лв., ако си намериш обаче познат който има фирма, регистрирана по ДДС, можеш да си изтеглиш ДДС-то и така ще стане 714лв., което според мен си е доста добра цена! Аз обаче доста се издразних, щото за столчето искат 190 кинта!!!, а не го дават със сонора, а даже ми бяха казали, 4е със тоя сет си вървят и чинелите, ама явно не и в България! Цитирай
jeleto Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Ами мене столчето не ми е проблем, щото си имам. Това със ДДС-то не го знаех, мн мерси, че ми го каза, ще ми е от позла! Дано само да не свършат бройките и да не остане за някой от двамата... Цитирай
tokijica Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Извинявай приятелю,но "перфектни" и "Амати" са две взаимноизключващи се думи напротив не са и аз имам едни такива и сам мноо доволен от тех тупанджии дет са свирили на тама викат абе тиа амати мноо добри бе Цитирай
tokijica Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 И аз го гледах тоя сонор и мисля да си напазарувам такъв към края на лятото!Цената му е 857 лв., ако си намериш обаче познат който има фирма, регистрирана по ДДС, можеш да си изтеглиш ДДС-то и така ще стане 714лв., което според мен си е доста добра цена! Аз обаче доста се издразних, щото за столчето искат 190 кинта!!!, а не го дават със сонора, а даже ми бяха казали, 4е със тоя сет си вървят и чинелите, ама явно не и в България! е объркали са се за 4инелите и на мен така ми викаха в на4олото аз поне от доста време се канех да го земем тоя сонор 4рез некжи кредити и все не ме одобряваха и тия след месец от раизинг форс ми се обаждат и ми викат тва на4алото на февруари месец тая година цените са паднали барабаните викат от 857 на 700 кинта а кардана от 440 ако не се лъжа на 350 ли не знам то4но не помня и скоро отивам да питам за сонора колко струва само 4е в един друг магазин на раизинг форс не тоя дет ми се обадиха и ми викат 857 кинта много странно и приателите ме базикат ти поне много иска6е да го земе6 тоя сонор за тва са ти смъкнали цената много странно наистина Цитирай
Katsko Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 ти наистина ли вярваш че при този стил на писане някой ти чете мненията от начало до край? Цитирай
Recommended Posts