Fenix Публикувано Януари 22, 2005 Публикувано Януари 22, 2005 Така. Начи, хора търся си друг саунд на китарата. Т'ва е свирено на прима виста, тъй че не го гледайте изпълнението. Приемам всякакви мнения. Ето ТУК Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Пич,прекаляваш с украшенията(брех - аз да кажа,че са ми в повече?!? ). Не е зле,ама...Можеше да не режеш чак толкова ниските.Иначе - става!!!Добро е!!! Цитирай
pacman Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 А уеуе мауеееееееее!!!!! хеви метъл форевър тугедър! Фениксе препоръчвам ти да си натопиш пръсчетата в кофа сътс студена вода за охлаждане Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Яко! Ама малко си прекалил с тия artificial harmonics... :think: И то останалото само тапинг бе Иначе като звук... Малко sustain ако имаше повече, щеше да е още по-!! Ама и така кефи! Ама я кажи с какви ефекти си го записвал? Цитирай
Rust Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 (Редактирано) мен пък точно стила на свирене ми хареса а относно звука ... напомни ми и аз да си пусна малко семпли от новия адаптер леле колко му се радвам хехе edit - абе слушам го пак и се чудя що си записал в стерео трак китарата ... тя така и така си е моно , пък и в моно трак няма да се чува само от ляво Редактирано Януари 23, 2005 от Rust Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 (Редактирано) Браво За този стил ...нямаш гейн и състеин. Тайната е в гейна и повече компресия. Говоря за този стил Редактирано Януари 23, 2005 от Nalbantov Цитирай
Ivan Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Говоря за този стил Да ,стилът на "Нечуваемото" определено звучи някак си тайнственно Цитирай
Ivan Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 (Редактирано) Да ,стилът на "Нечуваемото" определено звучи някак си тайнственно Грешката е моя...горното да не се приема на сериозно ! :stop: Редактирано Януари 23, 2005 от Ivan Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Да ,стилът на "Нечуваемото" определено звучи някак си тайнственно Грешката е моя...горното да не се приема на сериозно ! :stop: Спокойно - той, Феникс, приема на сериозно само тапингите! Цитирай
circles Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 не звучи лошо, :guitar: според мен е малко пове4ко ехото-о-о-о-о Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 мен пък точно стила на свирене ми хареса а относно звука ... напомни ми и аз да си пусна малко семпли от новия адаптер леле колко му се радвам хехе edit - абе слушам го пак и се чудя що си записал в стерео трак китарата ... тя така и така си е моно , пък и в моно трак няма да се чува само от ляво Това мнение e странно. Пич, при цялото ми уважение, но ти казваш точно обратното на това, което е. Китарата е записаната моно, а е експортната стерео. Междудругото има и стерео китари (сещам се за Rickenbacker). И всъщност звук има само в левият канал, което лично мен доста си ме дразни. А иначе за саунда... без да претендирам за това да съм какъвто и да е специалист, наистина яко гейн ти трябва хохохо. А иначе солото си е яко И то доста. Макар че лично аз смятам, че едно соло трябва да разчита на мелодичност а да бъде такова, но това си е личен вкус. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Еее, оставете го човека бе Той в началото подчерта, че изсвиреното е на prima vista, така че какъв е смисъла да коментираме мелодия и т.н.?! За това, че китарата е само в единия канал и че това не е добре определено сте прави! Феникс, къде се губиш. та не отговаряш на препоръките, забележките и похвалите?! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) Къде се губя а? Щи кажа аз на тебе къде се губя ! На похвалите ко да им отговарям осен едно МЕРСИ и да си взема бележка какъв звук да използвам. За флажолетите, наистина са малко в повечко Това че китарата е само в единия канал ОПРЕДЕЛНО е гадно, но вече казах че съм го правил набързо и не ми се занимаваше толкоз. Наистина е кофти да е само в единия. А, и Вай - :evil: Редактирано Януари 25, 2005 от Fenix Цитирай
Rust Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Това мнение e странно. Пич, при цялото ми уважение, но ти казваш точно обратното на това, което е. Китарата е записаната моно, а е експортната стерео. Междудругото има и стерео китари (сещам се за Rickenbacker). И всъщност звук има само в левият канал, което лично мен доста си ме дразни. не искам да разводняваме темата ,та ще се опитам кратко да ти обясня какво съм искал да кажа китарата ясно е ,че е записана моно щото няма как иначе .. обаче е записана в stereo track , което прави точно това звучене само в единия канал .Ако се запише в моно трак и се експортне в стерео няма да има проблем ,т.е. да звучи така .Освен ако Fenix-а нарочно не я е пан-нал изцяло отляво което силно ме съмнява peace Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Ами не е зле, но: 1) Звучи отдалечено (ехо и ривърб в повече?) 2) Звучи полирано в средните (твърде много лампова симулация?) - това е кофти, ако свириш по-здрава музика, иначе за радио-рок е перфектно. Удри, пич Цитирай
Recommended Posts