Jaden Публикувано Февруари 7, 2013 Share Публикувано Февруари 7, 2013 https://soundcloud.com/iordangenchev/dokken-in-my-dreams-cover Още един опит... 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Февруари 7, 2013 Share Отговорено Февруари 7, 2013 Йеееееаааа!!!!!! Поздравления за избора на Dokken, страхотно се е получило, харесва ми, ама много, много, много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Февруари 8, 2013 Share Отговорено Февруари 8, 2013 Много готин кавър на любима група! Като знам сегашните вокални възможности на Дон, можеш спокойно да го заместиш, за да се възвърне 80-тарския дух на групата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jaden Отговорено Февруари 8, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2013 Само да уточня, че аз свиря китарните части...вокалите, барабаните и басът са бекинг трак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qnkoviq Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 Страхотия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 Добре си се справил!Много кораво парче,ще взема и аз да го направя. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 ^ в "джем"-а, нали? (надявам се, че ще оставиш тук-таме няколко такта без жици, за да се включа с , че като чуя Докен и ми действа като валериан на котка) . Още веднъж - браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts