Red_Bull_Dog Публикувано Януари 22, 2005 Публикувано Януари 22, 2005 Ми не виждам какво лошо има да има опция и за чат канал....Няма да спреме да пишеме мнения във форума я....Някой не обичат Mirc ,други като мене не ползват ICQ...,а във форума влизат всички....Липсата на опцията според мене е недостатък-Лично мнение :hello: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 #muzikant Отдавна го регнах. Но влизат малко от хората тук. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 #muzikant Отдавна го регнах. Но влизат малко от хората тук. Дайте адреса на сървъра.... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 #muzikant Отдавна го регнах. Но влизат малко от хората тук. Дайте адреса на сървъра.... Нищо, май се разбрахме. Цитирай
pacman Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Я кажете верно сървъра молим!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 omega примерно Защо решихте, че е необходим специален сървър?! :think: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Никой не е казал че е необходим специален сървър. Само дето това дето си го регистрирал, си го региситирал на некъф сървър. Тъй като аз не използвам mIRC, мога да вляза през един сайт. Трябва само да му напиша адреса на съръра и стаята и съм вътре . Адреса на сървъра е некъф най-обикновен. Примерно free.mirc.net За да се логнеш, доколкото знам в mIRC-то се връзваш към некъф (въпросния) сървър. Ако някой даде адреса - перфектно Цитирай
pacman Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 (Редактирано) ми аз в момета съм в омега. там пише че съм само аз и sturmfuhrer я виж irc.omega.bg Редактирано Януари 22, 2005 от pacman Цитирай
AXE Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Ех мамини :green: Те IRC сървърите са си вързани помежду си, тъй че кат са вържеш на един сървър влизаш в мрежата на всички сървъри които са в мрежата на дадения. Така имаш достъп до всички канали и връзка с всички които са към UniBG (най-вероятно). Та тъй де Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Така - аз неведнъж казах, че НЕ мога да ползвам mIrc...'Що не гласуваме за едно "входче" оттук в чат-канала?Аз мога единствено по този начин - през някой сайт.Защо да не е през този - къде-къде по-лесно и удобно ще не само за мен!!!Не е сигурно толкова сложно пък чак!!! Цитирай
AXE Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Ограничени са ти портовете ли кво? Дали не можем да го изментим Иначе другото е за Виктор Цитирай
Fenix Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 (Редактирано) Абе вие хубаво изиграхте ролята на "Аз знам, вие не" ама кажете все пак. КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪПРОСНИЯ СЪРВЪР, че тоя нещо не бачка... ... ... ... please? Редактирано Януари 22, 2005 от Fenix Цитирай
pacman Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 (Редактирано) ми влез в irc.omega.bg сайта и там има някво бутонче web chat... после пишеш /join #muzikant и си вътре Редактирано Януари 22, 2005 от pacman Цитирай
AXE Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Ми всеки интернет доставчик поддържа irc сървър - почваш ги наред. Слагаш по едно "irc." пред адреса на интернет доставчика и си готов. Най добре ползвай на твоя си достачвик или irc.spectrum.net, щото спектрума са главен интернет доставчик на целия бг пиъринг (поне едно време беше ). Гнусни чатъриииииии :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Гнусни чатъриииииии :green: Отричам до доказване на противното! Цитирай
Recommended Posts