alexnous Публикувано Юли 29, 2006 Публикувано Юли 29, 2006 ...какво мислите за това...май ще го зема.... преамп Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 Предполагам си наясно с подробностите относно пазаруването от e-bay и други подобни сайтове и щом си пуснал тази тема имаш възможност да го осъществиш. Какво да ти кажа - "Hughes&Kettner" е марка,пред която се прекланям. Цитирай
разбойник Отговорено Юли 30, 2006 Отговорено Юли 30, 2006 Имам същия. Какво ми харесва: Звучи добре и е много гъвкав - има страшни бленди за рок, по-компресирани фънкарски, "чисти" бленди и т.н. Можеш да докараш много лампов звук, включително с лек драйв. Има изход към колона (май 5 W беше) т.е. в комбинация с компактна колона може да се ползва за свирене вкъщи Какво не ми харесва: Няма плавни честотни корекции. В ситуация в която си казваш "Звукът е супер, само ми трябват още малко ниски/ повече среди/ по-малко високи" не можеш да коригираш това от предусилвателя. Виж упътването и ще разбереш за какво говоря. Този проблем отпада, ако имаш още някакви устройства с честотни корекции - активна електроника, бас усилвател и т.н. Трудно се ползва директно към крайно стъпало - когато сигнала не минава през крайната лампа нивото е слабо. Предвиди средства да си вземеш читави лампи. Успех! Цитирай
alexnous Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 ...супер ви благодаря ....за адекватните мнения !!!..... ! Цитирай
Recommended Posts