duowanted Публикувано Февруари 2, 2013 Share Публикувано Февруари 2, 2013 Здравейте, бих искал да попитам,дали някой е работил и познава добре sound modul Roland SonicCell.Използвам модула за просвирване на MIDI файлове.С него трябваше да пристигне диск с драйверите и програма за обработка,но диска така и не дойде.Интересува ме дали миди файловете могат да бъдат обработвани директно от самия секвенсер на модула,опитвам се да извикам неговоте инструменти,но не мога да ги запаметя и си просвирва файла с такива,които сам си е избрал или евентуално от къде мога да взема програма SONAR LE ,SONAR 6.2,Cubase 4 или Logic Pro 7.2,тъй като модула работи само с тези програми. Предварително благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Февруари 6, 2013 Share Отговорено Февруари 6, 2013 Влизаш тук и си теглиш каквото ти трябва: http://www.rolandus.com/products/details/897/462/downloads/ Редактирането става и от самия модул, но не е особено приятна задача. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duowanted Отговорено Февруари 10, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 10, 2013 Благодаря,но никъде в сайта не намерих възможност да изтегля въпросната програма за обработка на миди дайлове.А ти работил ли си с този модул?Диска с програмата и драйверите трябваше да пристигне с машината,която е закупена от ebay и за съжаление не го изпратиха.Драйверите ги изтеглих без проблем,но програмата се заплаща,а никак не е евтина.Опитвам да обработвам от самия модул,но избирайки един сет барабани за даден файл,го запомня така,че просвирва и останалите със същия,бърка инструменти и какво ли още не.За това ми се искаше да потърся тази програма,но уви....Все пак благодаря,че се отзова!Ако някой познава модула и би искал да помогне,ще съм благодарен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Февруари 12, 2013 Share Отговорено Февруари 12, 2013 Конкретно с този модул не съм работил (и слава Богу ). Разбрах за какво става въпрос. Не си потърсил както трябва. Заповядай: http://www.roland.com/support/article/?q=downloads&p=SONIC%20CELL&id=1812277 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duowanted Отговорено Февруари 13, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2013 Благодаря ти,ще видя какво би ми свършило работа.Надявам се да успея да вкарам модула в употреба,защото е доста по-компактен от пианото,а съм чел доста добри отзиви за тази машина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мартин87 Отговорено Февруари 14, 2013 Share Отговорено Февруари 14, 2013 Много зависи от музиката, която искаш да правиш с него. Много хора (включително и мен), този звук не ги устройва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts