Jump to content
Българският форум за музиканти

duowanted

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

duowanted's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти,ще видя какво би ми свършило работа.Надявам се да успея да вкарам модула в употреба,защото е доста по-компактен от пианото,а съм чел доста добри отзиви за тази машина.
  2. Благодаря,но никъде в сайта не намерих възможност да изтегля въпросната програма за обработка на миди дайлове.А ти работил ли си с този модул?Диска с програмата и драйверите трябваше да пристигне с машината,която е закупена от ebay и за съжаление не го изпратиха.Драйверите ги изтеглих без проблем,но програмата се заплаща,а никак не е евтина.Опитвам да обработвам от самия модул,но избирайки един сет барабани за даден файл,го запомня така,че просвирва и останалите със същия,бърка инструменти и какво ли още не.За това ми се искаше да потърся тази програма,но уви.... Все пак благодаря,че се отзова! Ако някой познава модула и би искал да помогне,ще съм благодарен!
  3. Здравейте, бих искал да попитам,дали някой е работил и познава добре sound modul Roland SonicCell.Използвам модула за просвирване на MIDI файлове.С него трябваше да пристигне диск с драйверите и програма за обработка,но диска така и не дойде.Интересува ме дали миди файловете могат да бъдат обработвани директно от самия секвенсер на модула,опитвам се да извикам неговоте инструменти,но не мога да ги запаметя и си просвирва файла с такива,които сам си е избрал или евентуално от къде мога да взема програма SONAR LE ,SONAR 6.2,Cubase 4 или Logic Pro 7.2,тъй като модула работи само с тези програми. Предварително благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.