kokotrikcs Публикувано Януари 31, 2013 Публикувано Януари 31, 2013 Здравейте на всички.Имам проблем с външната ми звукова карта.Смятам че тук има компетентни хора който знаят отговора на моя въпрос и затова ги моля да ми помогнат.Та... когато пускам mp3-ки от моя лаптоп(Acer-не зная точно модела но мисля че е двуядрен интел на 1.6 и 2gb ram с OС-XP друго не се сещам).Използвам вградената звукова карта на моя dj mixer- Denon dn-x600 и всичко е ок с изключение на това че понякога(1-2-3 пъти на песен) звука забавя(насича,) за час от секундата.Когато използвам аудио сигнала от вградената аудио карта на моя лаптоп-проблема изчезва.Сменях латенцията от програмата с която работя-Virtual dj 7 -няма промяна.Интернет-спрян.Всички програми който могат да натоварят процесора-спряни.Виртуал dj-преинсталирана.Асио драйверите-обновени.Направен тест с друга външна карта(креатив)-ок.Какво да правя?Благодаря предварително.Поздрави на всички. Цитирай
kirilsat Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 Аз бих се насочил към драйверите.... Звуковата карта има ли собствени Азио-драйвери или ползваш чужди? Тук наистина има специалисти и сигурно, ще подскажат нещо?! Цитирай
VSTi Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 нека да почнем от там - усб порта как се вижда като прекъсване - в смисъл IRQ адреса споделя ли се с някое друго устройство? ако с другите карти нещата са ОК, то тогава трансфера по усб порта не е наред. Цитирай
kokotrikcs Отговорено Януари 31, 2013 Автор Отговорено Януари 31, 2013 Аз бих се насочил към драйверите.... Звуковата карта има ли собствени Азио-драйвери или ползваш чужди?Тук наистина има специалисти и сигурно, ще подскажат нещо?! Звуковата карта си имер диск и първо пробвах с него,но после опитах с драйвери от denon. Цитирай
kokotrikcs Отговорено Януари 31, 2013 Автор Отговорено Януари 31, 2013 нека да почнем от там - усб порта как се вижда като прекъсване - в смисъл IRQ адреса споделя ли се с някое друго устройство? ако с другите карти нещата са ОК, то тогава трансфера по усб порта не е наред. Не зная какво е IRQ(Утре ще проверя защото вече изнемогвам),но с друга зв карта със същия кабел,на същия usb-port всичко е ок.МЕРСИ за вниманието на всички. Цитирай
kokotrikcs Отговорено Януари 31, 2013 Автор Отговорено Януари 31, 2013 С друга звукова карта насъщия порт със същия кабел всичко е ок.Благодаря за вниманието на всички Цитирай
Recommended Posts