Jump to content
Българският форум за музиканти

kokotrikcs

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kokotrikcs

  1. С друга звукова карта насъщия порт със същия кабел всичко е ок.Благодаря за вниманието на всички
  2. Не зная какво е IRQ(Утре ще проверя защото вече изнемогвам),но с друга зв карта със същия кабел,на същия usb-port всичко е ок.МЕРСИ за вниманието на всички.
  3. Звуковата карта си имер диск и първо пробвах с него,но после опитах с драйвери от denon.
  4. Здравейте на всички.Имам проблем с външната ми звукова карта.Смятам че тук има компетентни хора който знаят отговора на моя въпрос и затова ги моля да ми помогнат.Та... когато пускам mp3-ки от моя лаптоп(Acer-не зная точно модела но мисля че е двуядрен интел на 1.6 и 2gb ram с OС-XP друго не се сещам).Използвам вградената звукова карта на моя dj mixer- Denon dn-x600 и всичко е ок с изключение на това че понякога(1-2-3 пъти на песен) звука забавя(насича,) за час от секундата.Когато използвам аудио сигнала от вградената аудио карта на моя лаптоп-проблема изчезва.Сменях латенцията от програмата с която работя-Virtual dj 7 -няма промяна.Интернет-спрян.Всички програми който могат да натоварят процесора-спряни.Виртуал dj-преинсталирана.Асио драйверите-обновени.Направен тест с друга външна карта(креатив)-ок.Какво да правя?Благодаря предварително.Поздрави на всички.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.