Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Извинявам се ако темата не е за тук,но неможах да намеря нищо във форума.Проблема е следния имам кубе LINE 6 Spider IV 30W и моят син много обича да го усилва като свири и имам проблеми с комшиите.Имам някакви слушалки от Технополис,но не му харесва как звучи китарата през тях.Препоръчайте ми някакви слушалки да звучат максимално реалистично.Бюджета е около 200-300лв.Ако има значение китарата е ESP LTD deluxe EC1000 с активни EMG  81-60 адаптери. :music:

Отговорено

всеки любител на китарата който си дрьнка вкьщи само за кеф има ГОООЛЯМ ПРОБЛЕМ сьс сьседите , слушалките няма да го задоволят , усещането не е сьщото като звученето и вибрациите от кубето , радваи се че усилва кубето а не през уредбата някоя чалга

Отговорено

За тези пари - Sony MDR-7506 (за да не правя реклама на магазини, google is your friend).
Ако малкият обича музика така ще се залепи за тях, че няма да му слизат от врата. 

С баса вкъщи съм перманентно през слушалки и в компютъра (guitar rig), звуква доста по-добре от 15-ката в другата стая, освен ако не искам публика на входната врата.
Разбира се, има плюсове и минуси като всяко нещо, но за мен е отлична инвестиция и най-практичното решение на проблема.

Отговорено

бас ок, ама мен никой не може да ме убеди, че high-gain симулация ще ти звукне в слушалките :) (визирам и китарата, която хич не е лоша) Или по-точно ако ти звучи на слушалки няма да е добре на колона... Има доста коментари по този въпрос в нета.

Отговорено
Извинявам се ако темата не е за тук,но неможах да намеря нищо във форума.Проблема е следния имам кубе LINE 6 Spider IV 30W и моят син много обича да го усилва като свири и имам проблеми с комшиите.Имам някакви слушалки от Технополис,но не му харесва как звучи китарата през тях.Препоръчайте ми някакви слушалки да звучат максимално реалистично.Бюджета е около 200-300лв.Ако има значение китарата е ESP LTD deluxe EC1000 с активни EMG  81-60 адаптери. :music:

-----------------------------------------

Извинявай, че отплесвам темата, но ако сина ти свири по много време, всеки ден, помисли и за това как слушалки биха могли да се отразят на слуха му. Има писано из нета.