boywalking Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Здравейте на всички, Като начинаещ китарист (уча се само от ютюб) желая да си намеря къде да заучавам и по някой трик и да ме напътстват с техники. 1 път седмично ми е достатъчно за по 1 час. Пак казвам - начинаещ съм. Разполагам с ел. китара и китарно кубе, които мога да си придвижвам с колата до ваш адрес. Удобни часове през седмицата са след 19:30 и през уикендите.За хора готови да помогнат (и да изкарат някой лев) - може да пишете тук или на ЛС, как Ви е удобно, колко време можете да отделяте и колко парички на урок. Не искам учене на ноти и т.н. достатъчно ми е комбиниране на акорди и раздвижване на на пръстите докато стана пъргав и започна леко да боравя с китарката. Цитирай
travelcaster2 Отговорено Януари 28, 2013 Отговорено Януари 28, 2013 Какво те влече? Стилове, жанрове, течения. Ще ориентираш учителя с посочване на китарист, който ти е любим и ти е дал импулса да си купиш китарата. Цитирай
Caprycorn Отговорено Януари 29, 2013 Отговорено Януари 29, 2013 Заповядай при мен, мисля, че ще ти бъда от полза! Тел. 0889 939 663 Цитирай
boywalking Отговорено Януари 29, 2013 Автор Отговорено Януари 29, 2013 Мелодичен рок, бавни и релаксиращи парчета. Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 30, 2013 Отговорено Януари 30, 2013 Предлагам услугите си - преподавам широка гама от стилове, както и базово (а който иска и повече) количество теория и солфеж. Намирам се в центъра. За контакти: 0899 250 789 - Боби 1 Цитирай
Recommended Posts