Asmodei Публикувано Юли 28, 2006 Публикувано Юли 28, 2006 Днес видях че клавириста на Dimmu Borgir свири с таквиз клавири, а аз нали съм си блекарче, и мисля да си взема 1 от двата. И в двата предполагам има доста voise и strings с добро качество. На какви цени са и кой си заслужава да взема, има ли по нов модел който да е по-универсален, качествен и подходящ за блек метъл? Благодаря предварително Цитирай
FRIEDRICH Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 охо и на мен ми трябва такув аз сегфа така си говоря 6тото о6те избирам Asmodei, гледах че ти бе пуснал такава тема за клавир до 1000. има ли нещо хубаво :read: Цитирай
Asmodei Отговорено Юли 28, 2006 Автор Отговорено Юли 28, 2006 Вече доста поразрових и реших това да е х50 добър ли е избора как мислите? Какви са му предимствата и недостатъците? Цитирай
dany Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Изборът определено е добър. Друг е въпроса за каква крайна цена говорим??? Цитирай
miro Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 X50 е модел от последните на корг.В сайта на фирмата има видео клипове и девмота.Като ги разгледаш ще ти стане ясно за какво иде реч. Цитирай
Asmodei Отговорено Юли 29, 2006 Автор Отговорено Юли 29, 2006 Цената в интернет и разни сайтове е + - 1000 лв. Някой знае ли кви пари ще е в българия? Цитирай
digifly Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Имам модулът на Korg Х5 , това е Korg X5R . Дори и мисля да го продавам . Ако имате въпроси, пратете лично съобщение . Найстина машината е силна . Цитирай
Recommended Posts