TONY Отговорено Януари 24, 2013 Отговорено Януари 24, 2013 Ada- та е добър преамп. Ако се сложи лампово крайно и двойка боксове ( според джоба, възможностите за превоз и за каква щел ще се ползва 1х12/2х12/4х12) ще стане профи. Но не виждам проблем, ако няма финанси за закупуването на горните и липса на кола, да се ограничи с ДИ варианта. Поне, като за начало. Мисля, че ще е върши работа. Цитирай
Orion Отговорено Януари 24, 2013 Отговорено Януари 24, 2013 @CIH, трябва ти тая джаджа и си ти Цитирай
CIH Отговорено Януари 26, 2013 Автор Отговорено Януари 26, 2013 Първо съм много благодарен на всички, които пишат в тази тема и ми помагат. Аз имам POD XT и мисля да не купувам друга кабинетна симулация ами направо едни стъпало и кабинет . От известно време имам проблем, който не мога да установя от къде идва. http://www.soundclick.com/util/downloadSong.cfm?ID=12130003 На горния линк съм записал как свири моето чудо. Чейна ми е китара -> ADA MP1 -> POD XT -> запис, като на пода му ползвам кабинетна симулация и малко ривърб. Искам да кажа, че това за което ще говоря се получава и без пода да е в чейна, т.е. не е от него. Предварително сори за скапаното свирене, но съ на 2 години китарист . Първо удрям трета струна на 24рто прагче, т.е. ми на бридж пикап, после на нек. Когато съм на нек се забелязва ужасно такова трептене. Звукът не е мазничък а някак си полсура. Вие го усещате. Не мисля, че е от чейна, защото го има и само на адата и само на пода, не е жужене на прагчета, защото удрям на последното пък и преди 3 месеца ги смених и преди месец ги нивелирах. Чудя се дали е от адапторите. Вие как мислите ако ги сменя ще се оправи ли това. Защото в момента, това най-много ми скапва чейна. Моля помогнете ми да реша този проблем cos it's driving me CRAZY!!! Цитирай
CIH Отговорено Януари 26, 2013 Автор Отговорено Януари 26, 2013 Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Това силно ме притеснява. Китарата е Ibanez GRx70 със stock адаптери. Цитирай
CIH Отговорено Януари 26, 2013 Автор Отговорено Януари 26, 2013 Май не са адапторите. Сега погледнах на чисто, без амп жужи ми от бриджа. Възможно ли е все пак и колко е вероятно адапторите ми да правят жужене? Цитирай
Recommended Posts