Determ1N Публикувано Януари 22, 2013 Share Публикувано Януари 22, 2013 Много ми харесва тази песен и реших да се пробвам Това е моят поглед над нея 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 Леле, страхотен си! Много хубаво изпълнение. Честно да ти кажа, тази песен никога не ме е впечалявала. В твое изпълнение обаче ми хареса и то много. Браво, продължавай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Determ1N Отговорено Януари 24, 2013 Автор Share Отговорено Януари 24, 2013 Благодаря ти! И на мен самият оригинал не ми харесва, но кавърите с акустична китара са страшни. Пример за такъв - http://www.youtube.com/watch?v=_X4pwCs28a0 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trendkiller Отговорено Февруари 1, 2013 Share Отговорено Февруари 1, 2013 Браво! Много красиво и искрено изпълнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Февруари 6, 2013 Share Отговорено Февруари 6, 2013 Китарата ти не е в добър строй може би заради баретата сложи каподастер и намери подходящи обръщения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts