kukuman Публикувано Юли 27, 2006 Публикувано Юли 27, 2006 Това е от мен 1)nickname: kukuman имам си и прякор-косача,щот бях с дълга коса преди,абе дълга история 2)Възраст: сега 16,5 3)Образование: основно 4)Вашият инструмент/и: бас и китара ама повече 1вото 5)Предпочитан музикален стил: почвам от rock,hard rock,heavy metal,power metal,???? metal,малко jazz и други ама савсем малко 6)Вашият вдъхновител: музиката 7)Досегашни реализирани проекти: ми май нямам мои проекти като се замисля ама с мои приятели си имаме група 8)Странични интереси: колко бира мога да погълна преди да се пръсна също и спорт ама сега баш съм го зарязал малко(катерене) в интерес на истината музиката трябва да ми е страничен интерес щот съм ученик ама май е обратното 9)В кратце(или с две думи за вас самите): не знам ако някои ме познава да се изкаже свободно аз се харесвам ама не съм нарцис айде засега толкоз Цитирай
icho7ryches Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Айде, добре си ни дошъл! :hello: Успех с баса, с групата и... все пак не зарязвай съвсем даскалото! :green: Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Браво на детето! Хайде привет и от мен Поздрави, Виктор Цитирай
Recommended Posts