FRIEDRICH Публикувано Юли 27, 2006 Публикувано Юли 27, 2006 аиде и аз да си кажа, че не съм наясно с нещата около синтезаторите. И искам малко помощ. По скоро около периферията. за какво са саунд картите? модули и др. такива. Търся си и кииборд. Така ще ми станат 2. Просто трябва да науча повече за ел. пиана, синтезатори и кииборди. Цитирай
martist Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Прочети "Важната тема" в този раздел.Иначе не успях да разбера точно какжо питаш...Саунд картите нямат нищо общо със синтезаторите.Те са част от компютърния хардуер.Служат за да вкараш звук в компа независимо дали е синт или китара или микрофон.За другото ще разбереш след като прочетеш най-горе в раздела. Цитирай
dorchester Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Саунд карти се наричаха навремето ROM картите с допълнителни patches (звуци, бленди) за синтезатора. Става дума за такива синтезатори, които си имат необходимия слот, разбира се. Цитирай
FRIEDRICH Отговорено Юли 28, 2006 Автор Отговорено Юли 28, 2006 лелеее, вярно 4е някои от не6тата са горе :wall: аиде Цитирай
Recommended Posts