shabazz Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 Здравейте колеги, Нов съм във форума и имам молба за съвет относно покупка на нова звукова карта за домашното ми студио. Колебая се между тези 2 модела на M-Audio - Delta 1010LT и Audiophile 192. Към картата ще свързвам малък миксер за студийни монитори BEHRINGER MON800, усилвател за микрофон Studioprojects VTB1-Mk II и AKAI - MPC1000, също и миди контролер през миди входа. Работя предимно с електронна музика и хип-хоп, правене на инструметали, запис на вокали и мастеринг. Ще купувам картата от чужбина и тези два модела ми излизат на еднаква цена. Коя от двете карти е по-добра и коя да взема според вас? Цитирай
Petar Отговорено Август 31, 2013 Отговорено Август 31, 2013 M-Audio - Delta 1010LT това трабва да бъде избора Цитирай
dontwarrior Отговорено Септември 2, 2013 Отговорено Септември 2, 2013 да, по-добре вземи тази с повече входове за да вкараш MPCто директно в картата и да не минава през този миксер (гледай да минаваш през нега само ако е 100% наложително ), струни на живо няма да записваш и тази висока семплинг честота няма да ти такъв плюс. Това лампов микрофон ли е? И него директно в картата го вкарай, предполагам не му трябва фантом ако е лампов и има захранване. Мастъра на картата го вкарай в миксера, а ако трябва да записваш инструмент който е вкаран в миксера извади звук преза aux/control room Цитирай
Recommended Posts