kirk-hammett Публикувано Юли 25, 2006 Публикувано Юли 25, 2006 Искам да ви попитам какво ви е мнението за това кубе Мисля да си го купя до края на другия месец . Също искам да ми предложите и някакви други кубета за да мога да избера . Но за сега съм се спрял на този модел . :read: Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 това е блусарски амп. става за неща от рода на СРВ.... иначе има як краен амп - там може да боцнеш нещо друго примерно Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 (Редактирано) Стилът е разнообразен Heavy , Rock , Pop-Rock , Blues , Hard Core(Korn) , Coldplay не знамточно какъв стил свирят . Общовзето много неща свириме сгрупата . Редактирано Юли 25, 2006 от kirk-hammett Цитирай
LOE Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Задължително ще ти трябва някаквъ педал за кривоч, инъче ампа има страхотен звук... и страхотна цена Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Задължително ще ти трябва някаквъ педал за кривоч, инъче ампа има страхотен звук... и страхотна цена Аз свиря със следния чейн : Fender Chromatic Stage Tuner ; Boss Super Chorus CH-1 ; Boss MT-2 Metal Zone ; Dunlop Jimi Hendrix Wah Wah JH-1 ! Цитирай
wessy Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 2 бона(в Динакорд .. другаде не знам) за амп на който тряа да слагаш камионче да изкараш як драйв ... не бих те посъветвал, но ако ти хареса що да не. Въпреки че съм чувал такова животно с метъл зон в Динакорда и ... не ми хареса. "Тоя амп да има толкова гаден тон" - това са думи на човека от Динакорд. Другият вариант е да го дадеш на някой да ти попреправи мръсния канал и все пак ... 2 бона за удоволствието да го носиш по майстори ... Моят съвет ... НЕ ЧЕТИ ТУК МИ БЯГАЙ ДА ГО ЧУЕШ С ТВОЯ ГИЪР И ТВОЯТА КИТАРА! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Еми случайно аз съм свирил с моя gear все пак от там съм си взел всичките неща и съм ги пробвал на точно това кубе и вади много добър саунд WESSY ! Тебе щом не те кефи хубаво SEEYA А случайно аз ще си го купя за 940 лева . :twisted: Цитирай
LOE Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 тоя не струва ли 1500 лв, и доколкото помня в динакорд няма такива усилватели, има в РФ. Тона е страхотен, за драйва - този амп не е предназначен за тежка музика. Те по принцип в динакорд плюят по това което конкуренцията внася. Забелязал съм че много им се отдава. В РФ пък отидох да търся ЕМГ адаптери, и дам почнаха да ме убеждават че не искам ЕМГ а СД (те продават там СД) а аз всъщност искам ЕМГ. Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Да де не в динакорд а в Райзинга Цитирай
AXE Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Еми случайно аз съм свирил с моя gear все пак от там съм си взел всичките неща и съм ги пробвал на точно това кубе и вади много добър саунд WESSY ! Тебе щом не те кефи хубаво SEEYA А случайно аз ще си го купя за 940 лева . :twisted: А тогава защо питаш хората за мнението им? :think: Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Този амп го има в РФ. Там пичовете го използват да тестват в него различни ефекти. Май беше около 1 400 лв. Като звучене не е лош, поне на мен ми хареса , но това не е хай-гейн екстремен амп. Цитирай
kirk-hammett Отговорено Юли 26, 2006 Автор Отговорено Юли 26, 2006 Еми случайно аз съм свирил с моя gear все пак от там съм си взел всичките неща и съм ги пробвал на точно това кубе и вади много добър саунд WESSY ! Тебе щом не те кефи хубаво SEEYA А случайно аз ще си го купя за 940 лева . :twisted: А тогава защо питаш хората за мнението им? :think: Понеже не съм много убеден И ако испадне нещо по добро да знам какво да си взимам . А не да си го купя и някои да каже за някакво по добро кубе и после да си бия главата в стената . Цитирай
wessy Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 (Редактирано) Кфо ми са дзвериш бе тип?! Питаш за мнения и някой като не го кефи са цупиш? Къв си такъф дефектен?! И да като го гледах беше 2 бона. Ся че е по малко нищо не мога да направя! Като толкоз та кефи кфо питаш въобще? Малоумен ли си? Или само да видиш дали е модерно да си с такъв амп? :killyou: Редактирано Юли 26, 2006 от wessy Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 26, 2006 Отговорено Юли 26, 2006 Еми случайно аз съм свирил с моя gear все пак от там съм си взел всичките неща и съм ги пробвал на точно това кубе и вади много добър саунд WESSY ! Тебе щом не те кефи хубаво SEEYA А случайно аз ще си го купя за 940 лева . :twisted: За 940 лв. да купиш изцяло лампов усилвател хич не е зле. Цитирай
Recommended Posts