Val11 Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Задължително ли е да се запълни улея на старото седло и да се издълбае нов със обратен наклон? Цитирай
Necrophagist Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Колега за какво питаш по-точно ? Искаш да обърнеш дясна китара ли ? Ако е това,не се занимавай.Не живеем в 90-те където китарите бяха "кът".В момента в нашата страна има достатъчно вносители на инструменти,а и интернет предоставя толкова много възможности. 1 Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Освен това не става ясно и каква е китарата. 1 Цитирай
Val11 Отговорено Януари 10, 2013 Автор Отговорено Януари 10, 2013 Китарата е Epiphone Hummingbird, просто искам да знам. Имам вече една обърната самата услуга не струва изобщо много попринцип. Цитирай
Val11 Отговорено Януари 10, 2013 Автор Отговорено Януари 10, 2013 Извинявам се за късите постове. Питам да знам дали да си поръчам нов нът и седло и да си ги сменя или да я отнеса на лютиер да й обърне улея на моста. Не смятам че разбирам толко за да си дълбая сам. Цитирай
Recommended Posts