Jump to content
Българският форум за музиканти

неЛюбими Певци


Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Хора,

не ви ли писна да слушаме постоянно кой колко е велик... Кой колко е постигнал и какви височи е хващал... Кой какви ти там dable-hands е овладявал... Що за шоу правел... И така нататък, и така нататък... И така татък!!!

Нека поприказваме за това кой в какви калчища в нагазил... Как се е изкъкал някъде... Кой колко е задръстен и безинтересен... Кой що за излагации е правел!

 

:killyou: Кой как са го уволнявали или замервали с болкуци!

 

Нека бъдем съпричастни към тези хорица... Какво да правят те?

Нека аз започна първи!

Ето ви няколко испълнителя...

Маунстин в България... Клатеше се по сцената, бъркаше си нещата, нищо не звучеше като хората...Един познат е обърнал на друг канал като е гледал концета!

Чух,че това е било така,защото той якичката се напоркал преди това.

 

Нина Николина... Ех,бре Николонче....Що пя така тая твоя песен "Ти" в Румъния, бре! Толкова добре беше, че спечели безплатно излъчване по "Господари на Ефира"

 

Ози Осбърн... Концерта "Beast in the Darkness" 1984... Все е имало негови и подобни на колегите му, но... Това е върха на излагациите му! Пеенето... Като за пиян човек е добре ( в началото на концерта) Но виж, държането... Можеш да се оплещиш и след това да паднеж по гръб от смях! Спомням си,че по едно време караше публиката да скандира... Това беше някъде около 5 мин... След което се дра-дра-дра като говедо...Обираше хляба на грухтящите вокали... И накрая извика : " DO YOU LIKE ME FUCKIN" MAD! A...? I wanna F**K you all, you Crazy guys... " И да не продължавам... Гледайте или го слушайте!

 

Алис Купър... Божичко какво пеене удари на един концерт преди 1-2 години! Успях да чуя Poison... Трагедия...Чудеше се първи или втори глас да държи... Да вика ли нещо... Майче беше забравил и как се пее тази песен! Незнам...

 

Вокала на Слипнот... Не съм сигурен, но си мисля,че се е случило на тяхно участие на Озфест... Горкичкия след 3-тата песен прегракнал и ви станало ясно какво се е случило!

 

Ян Гилан... Уви, велик певец беше :ph34r: Чуйте го на някой запис на живо от последните 1-2 години... Къде са ти фалцетите, Янчо... Къде отидоха? Кафенце да пият някъде? Или някоя студена количка, биричка, нещо такова

:bravo:

 

Оффф... Ше падна с некои от тия ...

 

Ами великия Брус.... Паркинсон, а не... Дикинсън? Чуйте го на великия "Rising Hell" Точно подяволите му отида гласа... Защо ли толкова често променяше мелодиите на песните ?

 

Както Halford в последно време... Много delаy, много нещо!!!

 

Да не говорим за вокалистката на Мастило... На едно фестивалче беше толкова впечатлена един със събути гащи, че си забрави текста и почна да рапира : " Ей...! Я, бе, я си дигни гащите, бе! Чуваш ли ме... ? А бе, дигни ги тия гащи, бе! К'во ме гледаш? Дигни си гащите, че са ще те ударя с тоя микрофон по главата!... После се присети какво да пее и почна... " Така приятно е със тебе..."

 

И така...И така.... Много са излагациите и нехаресваните... Аз сега наблегнах на излагациите на някои наистина добри в областа си, велики хора... Ян Гилан, Ози, Дикинсън и други са перфектни вокали.... Маунстин също е перфектвен китарист!

Но и те се излагат, понякога :greenangel:

Та тази тема няма за цел да плюе по никой!!! Така,че не плюйте...

Просто ще видим кой кой не харесва... И кой с какъв гаф се е сблъсквал!

 

Давайте... Много са!!!

:twisted:

Редактирано от Stanislav_Vaniov_Stand
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 60
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

най-гадното и отвратително нещо ,което съм чул да се опитва да пее е ДОНИ (от "Дони и Момчил" и "Дони и Нети")

По-гадно от тва няма!

и Сръбско,Циганско,Македонско,Турско,Българското ПОП-фолк пеене <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sheky - майко къ'в поузър; срамота е да крадеш сценично поведение от толкова известна личност като Ози!

Вокалчето на HIM (барабар с цялата му група смешници) - може би, ако бях тийнейджърка...? Муа-ха-ха-хаааа!

:blink:

ВИКАЛИте на Дрийм Тийтър и Куинсрайх (и всяк'ви кастрати от сорта) - повече ги свързвеам с Марая Кели, отколкото с рок музиката, ама са ми и антипатични като face...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам особен смисъл в темата.Просто за пореден път ще се заформят конфликти по простата причина,че това ,което на теб не ти харесва на друг му допада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаетели кое най- много ме дразни в цялата история- винаги е било по- лесно да се плюе и да се търсят и чоплят грешките на другите (в случая на музикантите)! Е разбирам- трябва да има все пак критика, но нека да не бъде прекалена!!! Защо винаги трябва да се гледа тъмната страна на монетата, а целият труд, който е положил даден човек (музикант) за да постигне това, което е!?! Да не говорим за талант, идентичност, идеи и още куп неща, защото музиката е комплексно нещо и не може да се каже с една дума защо някой е велик или просто те грабва!!!:godbless: Аз съм бил свидетел как големи имета като Стинг, Ред Хот Чили Пепърс и... а бе още много са мръдвали с тонове или нещо друго на концерт, но факта е, че ТЕ СА ГОЛЕМИ!!! :exclaim: Те са допринесли за световната музика, иградили са себе си в музикалната история! А за какво е допринесъл примерно Пешо "Брадвата" с бандата "Deadly Madly Soul Of Darkness" (примерно) с неговите 36 кавъра на Металика и Мейдън???- ето такива хора заслужават остра критика!!! :killyou: Един е Стинг, един е Антъни Кидис, един е Ян Гилън и там който се сетите!!! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не Става въпрос за КРИТИКА :greenball:

Просто си споделяме, неща които НЕ ни харесват!

Това е толкова нормално, колкото и когато си споделяш неща , които те Кефят :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:idea: Знаеш ли до някъде си прав- НЕКА РАЗДЕЛИМ ТЕМАТА НА 2 ЧАСТИ:

1) ТАКИВА, КОИТО НЕ ХАРЕСВАМЕ!

2) ТАКИВА, КОИТО ХАРЕСВАМЕ, НО НЕ СА СЕ ПРЕДСТАВИЛИ ДОБРЕ!

Тогава ще може да се разбере темата(те) по- добре!

Темата наистина е неЛюбими певци, а пък се говори от самия автор в мнението му за гафове на негови харесвани изпълнители! :greenball::godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че няма по тъпо нещо от това да се изказваш кого не харесваш като певец, особено ако ти самият си певец, а не някакъв друг музикант. Може би е по добре лицемерно да си траем изпълнявайки упражнението "ДА НЕ ПРАВИМ КАКТО..." , отколкото да седим и да се занимаваме с оплюване на хората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На една нова година на Батенберг (аз гледах пряко по светинята К1) олигофрена БНТ-ейски тонрежисьор (с консерватория) по време на Химна усили жалкото фалцетче на 'ми Дони. Ей Богу по-гадно нещо не си спомням, а съм гледал к'ви ли не състезатели.

Да не пропуснем и Коцето Жалки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен не ми се нрави много идеята. Аз се замислих за нещо друго спрямо последното ми мнение-

за 1) нямаме право да критикуваме изпълнители, които не ни харесват! И те си имат своите фенове и публика, качества! Можем само да кажем- този тип не ми харесва и толкова!!! ;)

за 2) искам пак да се върна на по- старото си мнение:

Знаетели кое най- много ме дразни в цялата история- винаги е било по- лесно да се плюе и да се търсят и чоплят грешките на другите (в случая на музикантите)! Е разбирам- трябва да има все пак критика, но нека да не бъде прекалена!!! Защо винаги трябва да се гледа тъмната страна на монетата, а целият труд, който е положил даден човек (музикант) за да постигне това, което е!?! Да не говорим за талант, идентичност, идеи и още куп неща, защото музиката е комплексно нещо и не може да се каже с една дума защо някой е велик или просто те грабва!!!;) Аз съм бил свидетел как големи имета като Стинг, Ред Хот Чили Пепърс и... а бе още много са мръдвали с тонове или нещо друго на концерт, но факта е, че ТЕ СА ГОЛЕМИ!!! icon_exclaim.gif Те са допринесли за световната музика, иградили са себе си в музикалната история! А за какво е допринесъл примерно Пешо "Брадвата" с бандата "Deadly Madly Soul Of Darkness" (примерно) с неговите 36 кавъра на Металика и Мейдън???- ето такива хора заслужават остра критика!!! icon_axe.gif Един е Стинг, един е Антъни Кидис, един е Ян Гилън и там който се сетите!!! ph34r.gif

 

Има много гафове, но питам нужно ли е да го правим (да обсъждаме допуснатите грешки на изпълнители на сцената и т.н.)? Аз лично нямам смелост да хуля мои идоли защото те ме инспирират и са велики за това, което са направили, а това че някой с нещо е сгрешил на някой концерт няма значение- те си остават велики!

 

Та моето заключение е, че темата е ТЪПА и няма какво да се каже по нея! Каквото и да се каже би било глупаво и кокошкарско, а още повече, че ще се намесят и сигурно и откровени субективни изказвания, които най- вероятно ще доведат и до конфликти! Не се обиждайте, но мисля, че темата е за коша! ;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък ме кефи (Темата). Токова паплач се е ралетела с гръмки приказки за изкуство, че си е жива кочинка цялата тая работа. Хубаво е да се отпе;язвад откровени падове на разни "творци"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
На една нова година на Батенберг (аз гледах пряко по светинята К1) олигофрена БНТ-ейски тонрежисьор (с консерватория) по време на Химна усили жалкото фалцетче на 'ми Дони. Ей Богу по-гадно нещо не си спомням, а съм гледал к'ви ли не състезатели.

Да не пропуснем и Коцето Жалки.

Ааааааааааааа, това и аз си го спомням! ;););)

Уникална простотия навръх Нова Година за цяла България!!!!!

 

По-нечистоплътно, гнусно и зоофилско "пеене" не бях чувал и то с химна ни!!! Каква гавра безумна!!!!! ;)

 

Все едно пееше разгонено недокастрирано яре с бактериална ангина!!! ;););)

 

Ужас, чак ми се догади кат се сетих за това!

Редактирано от Polyphone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:idea: Знаеш ли до някъде си прав- НЕКА РАЗДЕЛИМ ТЕМАТА НА 2 ЧАСТИ:

1) ТАКИВА, КОИТО НЕ ХАРЕСВАМЕ!

2) ТАКИВА, КОИТО ХАРЕСВАМЕ, НО НЕ СА СЕ ПРЕДСТАВИЛИ ДОБРЕ!

Тогава ще може да се разбере темата(те) по- добре!

Темата наистина е неЛюбими певци, а пък се говори от самия автор в мнението му за гафове на негови харесвани изпълнители! ;);)

Не харесвам Сленг.

Освен че отвратително се прави на певец,

по същия отвратителен начин се прави на кейтър.

 

 

П.С. освен това не разбирам защо за да си кейтър трябва да изпръскаш някого който се разхожда по брега.

А хавайските им гащи с висящо дъно са върха на простотията...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че няма по тъпо нещо от това да се изказваш кого не харесваш като певец, особено ако ти самият си певец, а не някакъв друг музикант. Може би е по добре лицемерно да си траем изпълнявайки упражнението "ДА НЕ ПРАВИМ КАКТО..." , отколкото да седим и да се занимаваме с оплюване на хората.

Мой човек,

Става въпрос за това,че непрекъснато стават какви ли не изцепки на хора, които се бият по гърдите и казват "Аз съм!!! Аз ще бъда!!! Аз така....Аз онака...." Говорат за развитие и музика и подобни велики неща, а се излагат като кифладжии....

Това са хора като Шеки,например....Като някои подобни на него....

Та това едната насоченост на темата- да говорим за този тип музиканти.

А другата не е задължително да се обсъжда! Само написах,че който желае може да спомене и за свои нелюбими изпълнители...Да каже защо не ги харесва и т.н.

Сега, това че някой си харесва Куинсрайх, Дрийм Тиатър и т.н., не означава,че който не им се кефи е смотаняк!!! Ето аз казвам: " ОБОЖАВАМ БЛЕК САБАТ!!!!!! УМИРАМ ЗА ТЯХ!!!! СЛЕД КОНЦЕРТА В БГ СЕ ВЪЗТАНОВЯВАХ 2-3 ДНИ,ЗАЩОТО БЯХ ДО СЦЕНАТА!!!!! И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ТОВА!!! ЗА МЕН ТИЯ ТЕХНИЧАРСКИ ДРИЙМ ТИАТЪР И ДРУГИ ПРОГРЕСИВ БАНДИ СА СУПЕРСКИ, МНОГО ГИ УВАЖАВАМ, НО ПРЕД БЛЕК САБАТ ЗА МЕН ТЕ БЛЕДНЕЯТ!!!! И ТОВА СИ Е!"

Знаеш ли колко хора издразних в момента! Както и те биха могли да ме издразнят мен! Но аз няма да коментирам,ако някой ме издразни....Или ако нещо не ми харесва....Просто ше си замълча! Защото не ми пука!!!!! Аз си имам свое мнение.... Ти си имаш свое....Другите- тяхно! И така....

Моля всички, на които не им се пише тук, просто да не пишат! В темата си има смисъл! Кое е по-забавно от гафовете на величия и пропадлъци? Шоуто на Слави ли?

 

Пишете яко гафове,за които се сещате! Нека се поотпуснем и се посмеем! Стига сериозни глупости и умнотии - имаме нужда и от малко време за смях!

 

Предварително се извинявам, ако някой се чувства убиден!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Защо винаги трябва да се гледа тъмната страна на монетата, а целият труд, който е положил даден човек (музикант) за да постигне това, което е!?! Да не говорим за талант, идентичност, идеи и още куп неща, защото музиката е комплексно нещо и не може да се каже с една дума защо някой е велик или просто те грабва!!!;)

Защото ние не сме ГОЛЕМИ!!! И на никой не му пука какво си направил,за да постигнеш това или онова :( Интересуват се само от самото нещо , от продукта....

Остави ги големите! Те са си вече големи....Тук сме предимно малки.И зада станем големи,трябва да избягваме гафовете и нещата ,за които се пише тук!

Ще приемеш ли факта,че ще станем големи като правим техните гафове :rolleyes:

Звучи ми откачено смешно! Трябва да слушаме сполучливите неща и да гоним техниката им! Да се учим от техните грешки и сполучливи работи!

Но не и да ги правим !

По тоя ред мисли за момента, да чукна на дърво, съм що-годе доволен от себе си!

Иначе си мислете както искате! Ваша работа :)

Редактирано от Stanislav_Vaniov_Stand
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.