black_waltz Публикувано Юли 24, 2006 Публикувано Юли 24, 2006 ей го на нещото неска следобед се застоях на компа и го записах туй, по некое време ще го довърша, това едно от малкото чиито барабани аз съм правил и не са ми противни много съм некадърен относно барабани и ритматика... стила тряя да се води мело дет или нещо от сорта по принцип... чакам коментари и критики П.С. ся ше го юрна и на гмайла Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 Не знам дали е нарочно , но синта излиза доста над китарата Би било по-добре според мен ако са на почти едно ниво . На 0:35 всичко се разминава , ще е по-добре да промениш или китарата или барабаните там ... Иначе идеята е добра , само че доста пъти повторена , на което се дължи и монотонността на песента според мен . Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 24, 2006 Автор Отговорено Юли 24, 2006 балагодаря за критиката РокМен! около 35 барабаните са си ок, просто не съм го записал както трябва... а за микса, правен е на слушалки за това предполагам не е както трябва Цитирай
jFog Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 хубава идейка те е сполетяла пак . китарите са верно на зад и барабаните още по, вдигни ги и ше усетиш тръпката. може и леко да се посменят ритмите,щото разликата между мело хейвито и мело дет-а е много тънка понякога именно с нагнятяващи каси или върли набивки може да се разкаже с по други думи хавата. п.с. барабаните трябва да ги вдигаш докато ти стане тежко от тях пробвай!. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 нооо зарибяващ клавир особено с ритъма ноо са връзва...мое да го спретнеш кат некъв Фридмански инструментал Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 балгодаря за коментарите и ъкъла jFog, ще го имам в предвид ся ше гледам да си взема някви колони, че с тия слушалки всичко звучи коренно различно от действителност то верно че и аз съм некадърен ама.... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 ДОбро е!!Леко ала "Лорд Оф Дъ Денс" звучи....некаф ирландски мотив има ..... Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 (Редактирано) Супер е! Темата е ВЪРХЪъ! Редактирано Юли 25, 2006 от Nalbantov Цитирай
icho7ryches Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Хихи, бравос! Мелодийката е мноо зарибяваща! Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 25, 2006 Автор Отговорено Юли 25, 2006 тенкю на всички за хубавите думи Цитирай
Recommended Posts