chochi Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Здравейте , Тези дни постоянно ми изникват разни мелодии. Прииска ми се да запълня празното дрънкане с някакъв текст, но уви на първия ред зациклям. Сигурно ще ме питате и за тема - нищо сериозно, нещо разведряващо по ваш избор Ще се радвам ако ми помогнете. Цитирай
Planeswalker Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 Приятел, постът ти е леко... странен Да речем, че няма да се впущаме в подробности как и защо се е получил такъв с тея линкове, които ти отварят търсене на фраза/израз/дума в гугъл, а ще помолим да удариш още един пост, в който да споделиш и обясниш за каква музика, аджеба, става въпрос?? Цитирай
valitchy Отговорено Януари 10, 2013 Отговорено Януари 10, 2013 ^е, сега пък и ти! Тъкмо спечелих iфон + среща с Веселин Маринов в Панагюрище от тези вълшебни линкове - не ги махайте! Ще напиша текст за каквото трябва, ннп Цитирай
Leo Stankov Отговорено Февруари 16, 2013 Отговорено Февруари 16, 2013 Ок де дай някаква музика ... Цитирай
eli2311 Отговорено Февруари 18, 2013 Отговорено Февруари 18, 2013 Здравей,намери ли текстописец ,или мога да помогна? Цитирай
Recommended Posts