vaspa6 Публикувано Януари 3, 2013 Публикувано Януари 3, 2013 Аз съм нов в записване, миксване и т.н. и може въпросите да са доста тъпички Прегледах нета за софтуери и най-много ми хареса Traktor 2 на Native Instruments. Първият ми въпрос е понеже смятам да работя на лаптоп и той няма отделна звукова карта ако можете да препоръчате нещо? И ако някой има опит с въпросната програма нека сподели мнение ще съм много благодарен. Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 3, 2013 Отговорено Януари 3, 2013 Много малко информация си дал. Какво точно искаш да правиш? Не е хубаво да ти се свидят думите, няма такса дълъг пост във форума.И не е лошо да прочетеш 30-40 странички в раздела, че да се ориентираш малко от малко. Цитирай
vaspa6 Отговорено Януари 4, 2013 Автор Отговорено Януари 4, 2013 Принципно съм решил да си избирам две или повече песни с еднакъв ключ или много близки по тонове и да ги съчетая в един микс.Стана ми доста интересно.Прочетох горе-долу и не открих много мнения за Traktor ,но смятам да се разровя доста още.В тази част на музиката съм новак , но имам огромното желание да създавам музика, такаче ще съм благодарен на всякъква помощ. Цитирай
Recommended Posts