Ostin Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Ако мога да помогна с нещо само кажете,няма проблеми! Цитирай
Rust Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 много гот идея ! само имам едно предложение ... във всеки нов Проект да не се включват повече от 3ма свирещи на един интрумент ,щото се предусеща мазня иначе като за начало (а може и не за начало) може да направим едно нещо дето винаги ме е кефело като идея - пускаме (имах някъде даже ,ама на касетка ) едно ритъмче и му се изреждаме сички .... всеки дрънва не повече от 20-30 секунди , м/у дрънванията някво яко барабанно преходче , след което един Галактически (как вика РГБ) глас "представя" следващия участник ....и се получава представително парче на форума . само дето трябва да има един фен добър "мастер чичо" ,дето да му пращаме дрънканията и да ни ги вкарва в микса к'во ше кажете ? Цитирай
Ostin Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 само имам едно предложение ... във всеки нов Проект да не се включват повече от 3ма свирещи на един само дето трябва да има един фен добър "мастер чичо" ,дето да му пращаме дрънканията и да ни ги вкарва в микса к'во ше кажете ? Мога да го миксирам без никав проблем... Цитирай
Shakesbeer Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Имам няколко доста свежи идеи на баса. Ще ги запиша обаче във .wav щото ми е слаб компютъра и ползвам МС Соунд Рецордер. Разчитам на някакви сола, а защо не и вокали отгоре! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Идея добра, нещо с техниката куцам, иначе се присъединявам одма! И Гласиера е прав, да няма после сълзи и сополи... Пишете и мен, пък като се науча да пиша... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 sa6tiat, тя тази тема явно е стара като света, но добре, че я подновяваш, защото не я бвх виждал и защото наистина е нещо страхотно! По принцип единствения проблем е стилът. Всеки ще дърпа чергата към него и металягите ще искаме жица, а останалите ще искат да е по-атмосферик... Успеем ли да се разберм, обаче, точно заради тези разногласия ще стане нещо супер разчупено, идейно и ще къса синджира отвсякъде! Пишете ме в кюпа. PS: Междудругото, току-що ми хрумна една убийствена идея - хайде всички китаряги да напишем някакъв риф и всеки да го изсвири 5-6 пъти. После да насложим всички рифове един върху друг (общо над 100 може би) и ето ти най-плътния китарен звук на планеата. Само че, трябва да сте супер TIGHT - и откъм тюнинг и откъм ритмика, иначе ще си докараме многогласен Chorus ефект Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 (Редактирано) хайде всички китаряги да напишем някакъв риф и всеки да го изсвири 5-6 пъти. После да насложим всички рифове един върху друг (общо над 100 може би) и ето ти най-плътния китарен звук на планеата. Абе 100 различни саунда... Какъвто и риф да е, не мисля, че ще зазвучи добре при толкова много гледни точки и то не съпоставени, а насложени - и гледни точки, и китари Редактирано Април 1, 2005 от Steve_Vai Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Добра идея! Напълно съм "ЗА" ! Аз ще съм първия слушател! С това помощта ми се изчерпва! Така де трябват и Фенове, иначе къф е смисъла? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 mi az sum navit da go napravim!glasuvam s dvete ruce! Цитирай
Recommended Posts