Creative82 Публикувано Декември 27, 2012 Публикувано Декември 27, 2012 Здравейте и весели празници!Въпросът ми е подходяща ли е тази Ямаха за учене и могат ли да и се качват стилове до колкото разбрах има вътрешна памет от 1.8 МБ и как става качването предполагам с някъкъв кабел.Благодаря ви!!! Цитирай
fu4ko Отговорено Януари 27, 2013 Отговорено Януари 27, 2013 Здрасти!Имах подобна само че модел psr E 413.стилове могат да се качват с кабел за принтер,който можеш да си вземеш от всеки един магазин.За учене става и да си начешеш крастата в домашни условия като мен става.За съжаление се разделих с клавира.Имах проблеми с моя клавир преди да се разделя с него.Буксата на клавира за захранването не беше запоена хубаво.Пичбенда замина дали имаше и месец.Повече такъв клавир не бих си взел.Дано съм бил полезен Цитирай
RaverWild Отговорено Януари 29, 2013 Отговорено Януари 29, 2013 Е423 е готин като за първи клавир, щото има две врътки дето с един бутон им се сменя предназначението - филтър или енвелъп генератор или другото забравих, май беше коръс/ривърб и действат в реално време. Подобни има на ММ6 и мога да ти кажа че ако в Е423 са сложили и същия филтър, то филтъра е готин или поне на мен едно време най-много ми повлия на решението да си купя клавира, е освен и звука де. Цитирай
Recommended Posts