Jump to content
Българският форум за музиканти

Yamaha PSR E-423


Creative82

Recommended Posts

Здравейте и весели празници!Въпросът ми е подходяща ли е тази Ямаха за учене и могат ли да и се качват стилове до колкото разбрах има вътрешна памет от 1.8 МБ и как става качването предполагам с някъкъв кабел.Благодаря ви!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...

Здрасти!Имах подобна само че модел psr E 413.стилове могат да се качват с кабел за принтер,който можеш да си вземеш от всеки един магазин.За учене става и да си начешеш крастата в домашни условия като мен става.За съжаление се разделих с клавира.Имах проблеми с моя клавир преди да се разделя с него.Буксата на клавира за захранването не беше запоена хубаво.Пичбенда замина дали имаше и месец.Повече такъв клавир не бих си взел.Дано съм бил полезен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е423 е готин като за първи клавир, щото има две врътки дето с един бутон им се сменя предназначението - филтър или енвелъп генератор или другото забравих, май беше коръс/ривърб и действат в реално време. Подобни има на ММ6 и мога да ти кажа че ако в Е423 са сложили и същия филтър, то филтъра е готин или поне на мен едно време най-много ми повлия на решението да си купя клавира, е освен и звука де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.