peshoy2k Публикувано Юли 22, 2006 Публикувано Юли 22, 2006 изкопах една орфейка с отметнат гриф тип детски лък , яко изкривен и тръгнал да излиза, освен това при магарето е поддала основата и оттам се е вдигнало към 3 милиметра. Мисля че това е идеалното парче, на което мога спокойно да се уча и да си правя каквото си искам. след това въведение да питам: 1. как се разлепят чарколяците, подочух, че става на пара. горе долу колко време трябва да седи, ако требва ше й платя една сауна 2. смятам да махна фингърборда, предполагам, по начина в точка 1, позициите да махам ли? 3. грифа под фингърбордя смятам да отнема докато не се изправи и после да залепя отново фингърборда. 4. с какво и как да укрепя основата под магарето ламерски въпроси, ама ко да праи човек, от някъде се почва все пак пп тръс род няма Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 22, 2006 Автор Отговорено Юли 22, 2006 цъ, ли , нема ли кой да каже, днес се позанимах с махането на лак, утре ще пробвам с един козметичен паро-озонатор, ще направя найлонова кабинка за китарата и ще пусна яко пара Цитирай
Fender_str Отговорено Юли 23, 2006 Отговорено Юли 23, 2006 По-добре недей с пара особено щом си почнал да сваляш лака, защото дървото ще се напои дървото и ще се надуе. Всъщност зависи с какво лепило е залепен грифа все пак предполагам, че с туткал който май само с нагряване се размеква . Я по-добре дай някакви снимки че да я видим в какво състояние е дали изобщо си струва да се занимаваш и дали може да се направи Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 24, 2006 Автор Отговорено Юли 24, 2006 ааааахаааа , не си струва, вервай ми, но си струва да се уча на нея, да не ме е яд после, за позициите Аурелиано бе така добър да ме светне да ги нагрявам с ютия първо че да се размекне лепилото да не се откъснат части от фингърборда при свалянето Може тия дни да кача снимки мда , ама ходя само уикенда натам. Някъде по нета четох с мокра кърпа и ютия само да се внимава да не се прегори дървото и лака, ама така или иначе всичко ще се прави Цитирай
Recommended Posts