Adagio Публикувано Януари 21, 2005 Публикувано Януари 21, 2005 Имам висок глас - сопран. Какъв микрофон за около 200 лева бихте ми препоръчали? Ако знаете дайте и характеристики. Мерси на всички. Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Имам висок глас - сопран. Какъв микрофон за около 200 лева бихте ми препоръчали? Ако знаете дайте и характеристики. Мерси на всички. Ако си сопран значи си момиче,жена...имаш най високия от гласовете! Ще ти напиша нещо интересно и много полезно.Отиди в някой музикален магазин(пример Фактора(не ,че там има голям избор) и ги почваш микрофоните наред да ги пробваш.Този за който кажеш..".А това е моят глас" той ще бъде твоя микрофон.Това е,другото за специалистите Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 ако е за записи вкъщи кондензаторен от по-евтините ама пак под 300 :think: май няма да е мн добро, но ще е по-добро от повечето динамични. ако е за сцена начи тогава предния пост е истината. просто трябва да ти хареса без никакви корекции или ефекти и трябва да се чуват отчетливо думите ти през него. акг, електровойс може би беринджърите ама не съм чувал ни един техен микрофон така че абе ако разбираш е хубаво да ги чуеш ако не, е хубаво някой да те чуе, но ако ти ша слушаш недей да отидеш да чуеш и айде, по-добре чуй прецени харесай си няколко неща на др ден пак ги чуй и така. аз лично не харесвам shure ама тва си е лично мнение. пп не харесвам pg58 да тва е което не харесвам и не знам що всички само него избират Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 преди да са ме заплюли/ не че и така няма ама/ да се поправя не pg58 а sm58 Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз бих ти препоръчал Shure или Sehnheiser, ама ти трябва да си избереш какъв. Цитирай
Adagio Отговорено Януари 21, 2005 Автор Отговорено Януари 21, 2005 Става дума за на живо. Казвайте конкретни модели моля, и по възможност впечатления, характерстики... Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Става дума за на живо. Казвайте конкретни модели моля, и по възможност впечатления, характерстики... Aми разходи се малко,да речем до темата"Някой да си има микрофон?" Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 преди да са ме заплюли/ не че и така няма ама/ да се поправя не pg58 а sm58 Що да те оплюват,я виж как хубаво си го посъветвал момичето ! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Здрасти!Значи за живо пеене най-добрите микрофони са Shure sm58, но с тази разлика,че трябва да е произведен в америка.Тези микрофони са доста скъпи!Може и друг модел на Shure.Beta 58 също е готин.Аз лично ползвам микрофон на Sennheiser.Модела е Sennheiser Evolution 855.Много съм доволен!За съжаление от горепосочените микрофони няма евтиниЗа 200 лв можеш да си вземеш микрофон на старо,който също ще ти върши перфектна работа. P.S. Това е мое лично мнение!Ако някой мисли по друг начин си е прав за себе си Аиде със здраве! Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Здрасти!Значи за живо пеене най-добрите микрофони са Shure sm58, но с тази разлика,че трябва да е произведен в америка.Тези микрофони са доста скъпи!Може и друг модел на Shure.Beta 58 също е готин.Аз лично ползвам микрофон на Sennheiser.Модела е Sennheiser Evolution 855.Много съм доволен!За съжаление от горепосочените микрофони няма евтиниЗа 200 лв можеш да си вземеш микрофон на старо,който също ще ти върши перфектна работа. P.S. Това е мое лично мнение!Ако някой мисли по друг начин си е прав за себе си Аиде със здраве! Аз нямам нищо против личното ти мнение,само да те попитам -пял ли си на SM,който е произведен в щатите и на такъв, който е произведен в Мексико,тоест чеквал ли си ги,ако да напиши подробности за разлика или съответна прилика в звученето им.Темата не е за това,но инетреса да чуя нещо ново ме изкушава. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 начи мексиканския дава повече ниски среди аз не ги харесвам и двата тва е положението Цитирай
Topsun Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Аз нямам нищо против личното ти мнение,само да те попитам -пял ли си на SM,който е произведен в щатите и на такъв, който е произведен в Мексико,тоест чеквал ли си ги,ако да напиши подробности за разлика или съответна прилика в звученето им.Темата не е за това,но инетреса да чуя нещо ново ме изкушава. Пял съм на sm58 произведена в САЩ,дори съм отварял микрофона и съм разглеждал шпулата.Имам 545 made in USA и смея да твърдя,че като татко на 57-цата е много достоен да го измести,заради факта че е правен от правилните хора!Падал е 100 пъти и все още нищо му няма,а се самнявам ако падне тази мексиканска ху*ня на теракот дали ще оживее Цитирай
Ivan Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Аз нямам нищо против личното ти мнение,само да те попитам -пял ли си на SM,който е произведен в щатите и на такъв, който е произведен в Мексико,тоест чеквал ли си ги,ако да напиши подробности за разлика или съответна прилика в звученето им.Темата не е за това,но инетреса да чуя нещо ново ме изкушава. Пял съм на sm58 произведена в САЩ,дори съм отварял микрофона и съм разглеждал шпулата.Имам 545 made in USA и смея да твърдя,че като татко на 57-цата е много достоен да го измести,заради факта че е правен от правилните хора!Падал е 100 пъти и все още нищо му няма,а се самнявам ако падне тази мексиканска ху*ня на теракот дали ще оживее Аз имам Мексиканска ху#ня ..падал е няколко пъти,най сериозния беше по едно стълбище....5..6 метра измина,работи като нов! Иначе питах дали разлика откриваш между двата в звука ? Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Имам висок глас - сопран. Какъв микрофон за около 200 лева бихте ми препоръчали? Ако знаете дайте и характеристики. Мерси на всички. Иван беше написал нещо много вярно. Ако искаш нещо което да ти харесва няма точна формулар отива се н амясто и пробваш. Иначе микрофони като АКГ Електровойс Зенхайзер Шуър ще ти свършат работа - естествено която и да е фирмата не трябва да има минимум 18КХц От 4-те марки Зенхайзер започват от най висока ценанякъде от 280лв. Най-голям избор да отидеш и да пробваш има в динакорд на 5-те кьошета. Отиваш и ги почваш. Кот съвет от мен тествай Кобалт серията на елекровойс. ААААААААААААААААААААААААААААААААААА Забравих нещо много важно :read: Шарк арт продават микрофони Аудиотехника и ДБ Тек. Аудиотехниката съм ги пробвал просто за тия пари са върха Сравнявал съм един за 220лв. със СМ58 и ми харесва повечеот Шуъра Ако те интересува мога да ти кажа и модела Успех Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 преди да са ме заплюли/ не че и така няма ама/ да се поправя не pg58 а sm58 Ми защото е един от най-добрите и не е много скъп. Цитирай
Recommended Posts