s.y.n.t.h Публикувано Юли 20, 2006 Публикувано Юли 20, 2006 Някой да знае или да е чувал някъде в София да се продава KORG TRITON CLASSIC или от тези тритони с вграден семплер на изплащане? Цитирай
NoSoul Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Динакорд продават. Имаха го в каталога си преди 3-4 месеца... Цитирай
a_c_ Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Gemma music магазина се намира като тръгнеш сточна гара към паметника Левски там близо до градинката. Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 В GEMA MUSIC чисто новите ги продават прекалено скъпо,да не говорим за на изплащане с до 40% лихва,а онзи ден там видях KORG TRITON PRO(76 клавиша,някои от които бяха дори чупени и лепени)за 3900лв.,което според мен е бая.За тези пари ще си купя KORG TRITON EXTREME.Устройва ме и ако някуде в София продават на изплащане и втора употреба KORG TRITON CLASSIC. Цитирай
nicky_p Отговорено Юли 23, 2006 Отговорено Юли 23, 2006 ТРИТОНА все още е от топовите свирки!!! незнам дали някой ще иска да си го продава! Аз лично свиря с екстрийм и съм много доволен ,само пич-бендера ми се прецака , но го оправих и до сега се държи!!! успех в търсенето Цитирай
Recommended Posts