f1_sound Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) Абе аз продължавам да твърдя, че най добрият вариант за него ще е карта с вграден микрофонен преамп Иначе за ампа на Студио проджект съвсем забравих, добре че Пешо се сети много добро решение А LOE тва дету му препоръчваш на момчето :think: все пак нищо не ти е направило лошо да го обричаш с берингер Тая пи....ка на берингер е гола вода Макар че като се замисля на него ще му върши няква работа ама както казва батко ти Пешо Студио Проджекта е много оптимален вариант цена качество Редактирано Юли 20, 2006 от f1_sound Цитирай
LOE Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 f1_sound - сори че ти противореча, но това не е миксер, а дори и да беше - миксерите им не са толкова зле колкото някой хора отчаяно се опитват да ги изкарат. Мик 200 си е супер, и това е мнение на много хора - в интерес на истината единствените негативни коментари които съм виждал за от рода на "изтървах го и то спря да работи, утре го връщам и няма да си купувам повече берингер" или някакви такива... берингер не могат да правят китарджийски работи - в това спор няма, но другите им продукти за цената си са супер. А чесно казано на тоя пич едва ли ще му трябва преамп за 1000$, разликата между берингера и студио проджект-а е минимална (факт, колкото и фенове да не са съгласни), а за 70 лв може да се напиеш 2-3 пъти. все пак нищо не ти е направило лошо да го обричаш с берингер Това е супер ламерско изказване. Между другото аз го имам тоя преамп, не му го препоръчвам просто така. Факт е че върши страхотна работа и засега не ми е правил никакви проблеми. Така че ограничете плюенето по берингер, освен ако не се отнася за кубета и т.н. Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 Приателю LOE вадя си хлаба като ползвам студийни техники и то от доста години просто това ми е работата, през ръцете са ми минали доста продукти на беринге като казвам доста имам предвид много, а покрай работата си се срещам с хора в този бранш които се оплакват от тази марка, не казвам че има и изключения но като цяло впечетлението ми за берингер което в крайна сметка е доста субективно е меко казано лошо но май ти си правият, че момчето не му трябва някъв преамп за $$$$$$$ Това преампче на Берингир което имаш и ти го пробвах в магазина на Динакорд в Пловдив честно не ми хареса /вкус/ но студио проджекта ме изненада доста приатно но при мен може да е вече няква деформация и анти нагласа към марката берингер щото тази марка ме е предавала в много важни и напечени моменти :evil: А ти че вадиш максимума от тази джаджа на берингер съм обеден слушал съм ти нещата, много хляб има в тях но мойто мнение за берингер е непроменяемо :wall: Ае лек ден Цитирай
doitall Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) Бихте ли ми казали в какво точно се състои разликата между audiophile 192, audiophile 2496 и EMU 1212 че съм малко куц в техническите има харектеристики и нищо не ми говорят Редактирано Юли 20, 2006 от doitall Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 за Берингер няма да спорим сега, нали. Това също е разисквано много. Преампа на СП е много сполучлив наистина. Що се отнася до карта м-аудио е едно добро решение. Моделът аудиофайл е този, който ще се върже добре, дали ще е 24/96 или 192 не мисля че е от значение, освен ако не се правят някакви ДВД-та. пп за преамп ми хвалят раковите серии на Берингер, а и самите Берингер си ги хвалят де, лампите били хубави тва онова, не съм ги чувал и не мога да коментирам. Пресонус също са добри, но в БГ май ги няма още. Никифенския лампов преамп е доста добър, но излиза по-скъпо Цитирай
doitall Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) за Берингер няма да спорим сега, нали. Това също е разисквано много. Преампа на СП е много сполучлив наистина. Що се отнася до карта м-аудио е едно добро решение. Моделът аудиофайл е този, който ще се върже добре, дали ще е 24/96 или 192 не мисля че е от значение, освен ако не се правят някакви ДВД-та. пп за преамп ми хвалят раковите серии на Берингер, а и самите Берингер си ги хвалят де, лампите били хубави тва онова, не съм ги чувал и не мога да коментирам. Пресонус също са добри, но в БГ май ги няма още. Никифенския лампов преамп е доста добър, но излиза по-скъпо ДВД-ТА=? И бихте ли ми пуснали някакфо инфо за тея ракови преампи на беринджър Редактирано Юли 20, 2006 от doitall Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 ами виж на тяхната страница, то и в Динакорд-а трябва да ги има Цитирай
doitall Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 ами виж на тяхната страница, то и в Динакорд-а трябва да ги има ОК ще потърся а с ДВД-та какво искаше да кажеш? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) ами за ДВД-то ако се прави музика към ДВД или дублаж, доколкото съм запознат трябва да е на 96 или даже 192 защото цд-то го правиш на 44.1, а ДВД-то може да е от 48 до 192 килохерца ама и аз как съм се изразил, абе ако имаш въпроси пиши лс или на ICQ да не спамиме Редактирано Юли 20, 2006 от peshoy2k Цитирай
doitall Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 ами за ДВД-то ако се прави музика към ДВД или дублаж, доколкото съм запознат трябва да е на 96 или даже 192 защото цд-то го правиш на 44.1, а ДВД-то може да е от 48 до 192 килохерца ама и аз как съм се изразил, абе ако имаш въпроси пиши лс или на ICQ да не спамиме аха ясну питам,защото разликата в цените на 192 и 2496 не е малка и се чуда коя ще ми свърши по-добра работа,а от техническите им специфики нищо не мога да разбера Цитирай
LOE Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 чесно казано на тебе и карта за 50-60$ ще ти върши работа Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 чесно казано на тебе и карта за 50-60$ ще ти върши работа има го и тоя момент, но все пак конверторите на м-аудио звучат ушебийно по-добре Цитирай
doitall Отговорено Юли 20, 2006 Автор Отговорено Юли 20, 2006 (Редактирано) чесно казано на тебе и карта за 50-60$ ще ти върши работа еее да може но гледам сега да си взема за тея пари най-доброто за да мога кат си зема монитори до 3-4 месеца и си взема някой и друг кондензаторен микрофон и тогава да могат да ми вършат много добра работа,затова сега ви моля за съвет кое да си зема. И пак на въпроса 192 или 2496 кое вади по-добър звук тфа ме интересува. Аз определено няма да праа дублаж на филми Редактирано Юли 20, 2006 от doitall Цитирай
LOE Отговорено Юли 20, 2006 Отговорено Юли 20, 2006 ушебийно Много верно особенно ако нямаш монитори разликата е убийствена просто... човека сега почва, докога ще се държите като сноби не ми е ясно? дай да му препоръчаме техника за 10000$ понеже сме много тежки... факт е че с тоя бюджет каквото и да си вземе ще е играчка, колкото по скъпа толкова по добра. Въпроса е колко точно му трябва след като сега почва. Техниката не прави записи сама, както и скъпите китари не свирят сами и т.н. Много е важно кой стои зад техниката, и с какви умения разполага. Хора със скъпа техника и смотан звук много. То за БГ лошия звук си е нещо характерно де Аз за това съвети от хора, чията работа не съм харесал не приемам В динакорд има м-аудио - цените им са почти 2 пъти по високи от тия в останалата част на европа. АД конверторите им са действително много по добри от тези на мултимедийните карти, но ДА не са чак толкова. А пича каза че няма да записва живи инструменти, което ме навява на мисълта че карта с добри АД ще му е леко излишна. Цитирай
Recommended Posts