Korn Публикувано Юли 18, 2006 Публикувано Юли 18, 2006 някой има ли опит в намирането на дърво(дебела, широка, убава дъска) за китара(мен личнно ми трябва липа)...да сподели къде са най-добрите и за какви пари се купува! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Ами доста е писано по тази тема. С Пакман сме говорили, но и той има трудност да намери дървесина, както и повечето хора, които се занимават с правенето на китари. Ами моят съвет е да прочетеш назад в темите или да пуснеш една търсачка във форума за повече инфо по случая. Успех, Виктор Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 18, 2006 Отговорено Юли 18, 2006 Аз намерих дървесина за китари от бракониери - сушена и в много добро състояние. Имат абсолютно всичко. Клен, орех, ясен, елша, липа, топола... каквото ти душа сака, ония са секли на поразия. Проблемът е, че продават огромни талпи (50cm X 180cm X 9cm) и че искат да си купиш най-малко един камион. Все пак се разбрахме, де. Цитирай
Recommended Posts