blackfang Публикувано Ноември 25, 2012 Публикувано Ноември 25, 2012 Напоследък доста си прецаках дневния режим и въпреки че съм доста уморена, хич не ми е до сън. Започвам с дежурното - име, възраст и град. Ами, казвам се Мира на 17 съм и от Бургас - не че има значение, тези три факта хич не ми помагат да заспя в момента. Обичам рок музиката (понякога слушам и метъл, но не претендирам за високи познания относно стила - хич дае, общо взето харесвам само няколко по-нашумели групи - например A7x и Bullet For My Valentine. Дотук нищо необичайно), сериали от типа на Supernatural, Doctor Who и Game of Thrones, да вися в 9GAG и да прелиствам книги на Стивън Кинг, поглъщайки ги лакомо - от което набързо можете да си направите извода, че водя сравнително прикрепен начин на живот. Живея за шоколада, дебелите чорапи и черния молив за очи. Нямам много музикален опит - няколко месеца в група, с която нещата не се получиха, и училищните концерти, на които се пъна, откакто разбрах за тях, нали съм нагло парче. Имам странно чувство за хумор, на което обикновено са свикнали само приятелите ми - и слава богу, че поне те го разбират, иначе щях да си се смея сама. На плаж не съм ходила от година и половина, защото една сутрин просто тропнах с крак и се зарекох да остана аристократично бледа. Не мога да живея без сирене чедър, слагам го на почти всичко. Кулинарен инвалид съм и обикновено е постижение ако не подпаля нещо и успея да изстържа някакво подобие на храна - лично производство от тигана. Да живеят микровълновите печки и сандвичите! 2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 И климатиците, които са кандидат - сешоари! Добре дошла! Цитирай
Planeswalker Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 Hope in young generations: RESTORED! ... иначе така и не ми стана ясно как точно се включваш във възпроизвеждането на музика - свириш на валдхорна, обой, контрабас.. трион?? Добре дошла! 1 Цитирай
blackfang Отговорено Ноември 26, 2012 Автор Отговорено Ноември 26, 2012 Благодаря! :3 Ами по принцип пея - имам две китари у нас, но не са кой знае какво и просто си събират прах. Все не ми остава време да се упражнявам, не съм ги докосвала от поне няколко месеца. В момента не съм в група и не мога да се дера. Искам да се науча, но се чудя все още - казват, че гласът страшно падал, а аз се треса от страх, че това ще ме лиши от любимото ми хоби и изобщо няма да ме вземат никъде за вокал. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 27, 2012 Отговорено Ноември 27, 2012 Научаването става с много упражнения. Най-добре е да започнеш да посещаваш вокален педагог(а и да си откриеш подходящ понякога иска малко пробване). След като човек има стабилна основа, вече може да си прави експерименти с гласа. Дрането може да се прави, но ако се прекалява с него, не е много полезно за гласа. Melissa Cross има DVD-та, именувани Zen Of Screaming, където се обсъждат техники за метъл-дране. Цитирай
Planeswalker Отговорено Ноември 27, 2012 Отговорено Ноември 27, 2012 А, сакън, недей се дра! Остави тая работа на нас - хайваните, че и без това супер трудно се намират женски можещи и навити да пеят метъл с чисти, мелодични и високи вокали ... иначе тая работа за падането на гласа.. деазнам, смея да твърдя, че доста различни неща пея в не малък диапазон, включително дране и чисто, ниско и високо, и някак си най-важното е да си хване човек чалъма, да не се претоварва гласа и да се чуваш като пееш, че така много лесно можеш да се прее*еш, напъвайки се отвъд нужното - тая попара съм я ял не веднъж, особено като по-новобранец и да ти кажа НИКАК не е приятно, за нула време свършваш Цитирай
blackfang Отговорено Ноември 27, 2012 Автор Отговорено Ноември 27, 2012 Точно това - искам да пея метъл, но поради факта, че не мога да се дера, ръмжа и прочее, доста ми намаляват възможностите за пеене на хубави песни. И много се възхищавам на вокалистки с по-груб глас, страхотни са. Цитирай
Борис Отговорено Декември 9, 2012 Отговорено Декември 9, 2012 I smell woman flesh Добре дошла! Цитирай
blackfang Отговорено Януари 17, 2013 Автор Отговорено Януари 17, 2013 Че то бая женско има във форума. Цитирай
Recommended Posts