chacho Публикувано Януари 19, 2005 Публикувано Януари 19, 2005 ето кво сътворих преди да скъсам струна тва тряаше да е работен вариант ама айде както вече казах е мнооого тъжно, доста изтъркано и бая се повтаря, но тва се пак е само началото- нататък ще е още по-зле като си зема нови струни ще го пооправя и задължително ще му прасна едно соло в стил знам-много-гами-и-арпежи, ше стане шукаритетно отсекъде Цитирай
NessoR Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 аз дори сайта не мога да ви отворя много странно я да видим еми... domain: dextrogroup.com status: lock owner: Georgi Kodinov email: kodinov@yahoo.com address: Alfred-Messel-Weg 6/111 city: Darmstadt state: -- postal-code: 64287 country: DE Цитирай
chacho Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) аз дори сайта не мога да ви отворя много странно я да видим еми... domain: dextrogroup.com status: lock owner: Georgi Kodinov email: kodinov@yahoo.com address: Alfred-Messel-Weg 6/111 city: Darmstadt state: -- postal-code: 64287 country: DE ми еба ли му майката що така... при мен се отваря, гледам че хората свалят чат път другите мазни дето съм ги пускал, тъй че проблема е при тебе най вероятно. нищо не изпускаш, вЕрвай ми p.s.: ако все пак искаш да се увериш сам, дай mail ще ти го пусна- 200к и нещо е Редактирано Януари 19, 2005 от chacho Цитирай
NessoR Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 е айде сега то верно че разправят че скромноста краси човека ама пък чак толкоз Цитирай
chacho Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 е айде сега то верно че разправят че скромноста краси човека ама пък чак толкоз хехе единствената причина поради която го пуснах, е щот си скъсах тъпата струна на него и не исках да иде зян Цитирай
NessoR Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 сложи го нейде из България да чуя. става ли? Цитирай
chacho Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 сложи го нейде из България да чуя. става ли? мога да ти го изтананикам ако искаш иначе няма къде да го сложа, sorry. прати ми pm с email и ще ти го пратя, малко е Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Човече, намали поне малко тази китара!!! Цитирай
chacho Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Човече, намали поне малко тази китара!!! кофти е нали, особено по нощите Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 С какви ефекти записваш това? намали го малко тоз gain - знам, че Малмстийн ти е идол, ама... Цитирай
chacho Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 С какви ефекти записваш това?намали го малко тоз gain - знам, че Малмстийн ти е идол, ама... ми ся май успях да го намаля не го права нарочно, просто незнам още как се работи с тая програма иначе записвам с корг ax1000g директно в компа Цитирай
Recommended Posts