katushka99 Публикувано Ноември 10, 2012 Share Публикувано Ноември 10, 2012 Харесах китарата: Epiphone Special II GT . Тя не е скъпа, но досега не съм свирила на epiphone и искам да питам за вашето мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Ноември 10, 2012 Share Отговорено Ноември 10, 2012 Имам 2 епифона и съм много доволен. Така като я гледам тази, единствено си мисля дали с това тремоло няма да има грижи откъм разстройване - по мое мнение по-евтините китари генерално се дънят там. Ако можеш, пробвай я, преди да я купиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Ноември 11, 2012 Share Отговорено Ноември 11, 2012 аз пък имам разочарование при досега си с епифоните, въпреки, че досега ми беше с далеч по-висок клас инструмент ако са ти малки ръцете това не е твоята китара защото има дебел гриф нищо лично просто мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 11, 2012 Share Отговорено Ноември 11, 2012 Можем да помогнем, но трябва да дадеш малко повече информация. Какво искаш да свириш, какъв опит имаш и за какви ценови параметри става въпрос. На мен лично тази комбинация лес пол и тремоло винаги ми е била странна и не бих си взел такава китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MusicRoom Отговорено Декември 6, 2012 Share Отговорено Декември 6, 2012 Да, комбинацията Лес Поул и тремоло наистина не върви Иначе Епифон имат разкошни модели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts