NessoR Публикувано Януари 19, 2005 Публикувано Януари 19, 2005 Бях се зарекал да не пиша повече днес, но утре започва от днес а какво беше вчера ще видите след малко та в този ред на овчи мисли реших да споделя с вас едно мое старо китарно демо. Преди 5 години реших да си хвана китарата и да пробвам нещо с компютъра и това е резултата. Направих го за 4 часа с моя стар иванец и зоом505 е и малко миди ми помогна на един лайф саунд бластер и това е ...падовете са от SF2... сега, като го чух се хванах за главата колко грешки съм допуснал, но както и да е... надявам се скоро да ви зарадвам с нова по качествена продукция.... NessoR - 2000 - Cosmic Gates / Lead Guitar Demo Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 много добре!!! макар че с едното око още не мога да се събудя ми звучи добре :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Много симпатично и интересно! Ама (имам чувството, че все това казвам) много gain бе! А както има този gain, пък и за да звучи по-космическо (нали това е идеята на парчето), някой и друг изкуствен флажолет би бил доста на място, а? Иначе много кефи! Защо не я продължиш идейката и да я доразвиеш? Цитирай
NessoR Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 Радвам се че ви хареса ... аз се кефя на гейн, мечо Пух е казал, колкото повече, толкова повече + това аз съм на мнение, че педалите зоом са правени за извънземни не за китаристи и какво повече искате от зоом 505? Тогава всичко стана изведнъж а солото го пресвирвах 2-3 часа... направих го понеже ме помоли един китарист да чуел каква техника имам, затова е лишено от всякакъв смисъл и тогава установих, че съм загубил и малкото техника, която имах на времето а за сега да не говорим, но се хванах с китарката и скоро ще чуем какво ще стане...сега се заслушах и видях, че на мидито съм сложил 2 снеар дръмове един върху друг и затова снеъра звучи странно ... спомням си, че трябваше да го оправя ама съм забравил явно. Да не говориме колко още ГРЕДИ има по този инструментал, но каквото излезна такова точно малко след това ми гръмна харда всичко изчезна 2001г. ..... е хора още не мога да го прежаля .... трудил си се - каквото станало такова и изведнъж бум целия ти труд отишъл, ма така е като не правиш бекъпи то тогава записвачките бяха по 200$ но това е една друга тема... от тогава не съм правил нищо, но сега се захващам до месец ще изкарам нещо смислено ... с две думи това е просто минало... Цитирай
Recommended Posts