Jordan_J Публикувано Юли 12, 2006 Публикувано Юли 12, 2006 (Редактирано) Онзи ден докато джитках с машинарийката, реших да драсна едно малко видео. Повечето пресети, които съм ползвал са от тъй наречената "ARTISTS BANK". Всеки, който е добре запознат с творчеството на Вай, Петручи, Металика - директно ще разпознае блендите използвани в конкретни парчета на въпросните китаристи. А на едно място се чува и 1:1 блендата с която Вай свири в Г3 с Малмстийн (в парчето с китарата с 3 грифа). Може би ще е интересно на китаристката част от форума, защото аз самия едно време исках да изтегля демота на Eventide Orville, но никъде не намерих, освен едно - в официалния им сайт, но не беше направено от Eventide, а от фен Видеото записах не с видео, а с дигитална камерка Качеството не е върха, но се чува каквото трябва. Размера на файла е 19 МВ. Ето и линка: http://www.youtube.com/watch?v=8b8DRzqTqJw Пет или повече пъти се наложи да го ъплоадвам. Все някакви проблеми имаше ... :green: :green: :green: Редактирано Юли 12, 2006 от visiondann Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 12, 2006 Автор Отговорено Юли 12, 2006 е, ами чува си се, супер е Абе човек, ти кога успя и изтегли Като бързия влак си! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 12, 2006 Отговорено Юли 12, 2006 ами веднага, то си фърфи в реално време Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 12, 2006 Автор Отговорено Юли 12, 2006 ами веднага, то си фърфи в реално време Аз се чудя, щото съм закачен за "КОСТЕНУРКА НЕТУЪРКС" и при мен има да се влачи! Ок, радвам се, че ти е харесало! Цитирай
Recommended Posts