Jump to content
Българският форум за музиканти

***Bare Knuckle Pickups***


MusicDivision

Recommended Posts

Ееее,супер сте пичове! :hooray:

Нанесохте ми непоправимо щастие с тази новина :)

Започвам да събирам за 7 струнен сет Афтърмати или Колд Суит :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бандата на щастливите се увеличава непрекъснато.

 

И ние се радваме, че ще се присъединиш!

 

Ако имаш път към Софето може да минеш през магазина да изпробваш моя Aftermath. Къса меса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малка подробност относно запитванията, които ни изпращате. Освен модела на адаптера, който ви интересува е нужно да знаем за колко струнна китара, калибриран сет или единична бройка (за коя позиция), отворен или покрит вариант, покритие, състаряване на намотките/покритието, цвят на винтовете върху самия адаптер, ецване, цинково покритие на стоманената основа.

 

Може да разгледате възможностите за всеки модел на страницата на онлайн магазина на Bare Knuckle Pickups.

 

https://bareknucklepickups.co.uk/shop/

Редактирано от MusicDivision
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно кратко напомняне, че има още два дни, за да изпращате своите предварителни заявки за поръчката към Bare Knuckle Pickups. Ако имате някакви питания, не се притеснявайте да ни пишете лични съобщения.

 

https://bareknucklepickups.co.uk/shop/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остава още съвсем малко време, за да направите своите заявки за първите адаптери Bare Knuckle Pickups, които ще предложим на българския пазар.

 

https://bareknucklepickups.co.uk/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ще има наличности и то много скоро. Очакваме доставката в началото на декември, в която са включени комплекти с хъмбъкъри (6 и 7 струнни), комплекти за страт-ове и теле-та, комплекти с Р90, а също така и единични бройки за онези, които искат да си сменят само един адаптер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За радост на всички, които изпратиха запитвания и на онези, които направиха своите заявки, от Bare Knuckle Pickups ни увериха, че адаптерите ще са готови в самото начало на декември, когато ще могат и да ни ги изпратят. Не остана много, имайте търпение :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Оказа се, че момчетата от BKP работят на пълни обороти и изпълниха поръчка няколко дни по-рано от заплануваното и адаптерите са вече тук в шоурума на Music Division. Всеки, който си включи в списъка с предварителните заявки ще може да си получи своя адаптер още днес.

 

Това е youtube канала на Bare Knuckle Pickups.

 

https://www.youtube.com/user/BKPickups

 

В секцията “BKP Tutorials” ще намерите много сравнителни и образователни клипове за адаптерите и различните възможностти, които компанията предлага за своите продукти. Можете да чуете разликата в звука и характеристиките между адаптери с керaмичен и Alnico V магнит, между отворен и покрит адаптер, между стандартно намотани и наобратно намотани с разменен поляритет и т.н.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCC9F1EE826876473&feature=plcp

 

Освен тези ще намерите и много разнообразни клипове на изпълнители и лютиери, които използват BKP, клипове с адаптери за бас китари, сравнителни клипове между различни модели адаптери и много други интересни подробности за продуктите на Bare knuckle Pickups.

 

BKP.jpg

Редактирано от MusicDivision
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки, който се чуди как точно изглежда определено покритие или пък му е нужна повече информация от BKP или от потребителите на техните адаптерите относно конкретен модел, звук, характеристики, размери, сравнения, съвместимост с различните дървета, или просто търси място, където да сподели впечатления за своя BKP адаптер и да намери съмишленици, форумът на Bare Knuckle Pickups е мястото, където ще намери отговор на всички тези и на много други въпроси:

 

https://bareknucklepickups.co.uk/forum/index.php

 

Не забравяйте, че е нужно да се регистрирате, за да виждате пълното съдържание на форума. Самата регистрация отнема съвсем малко време, а получавате достъп до снимки и всякакъв материал за адаптерите, които ви интересуват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имат страхотни покрития! Вариант е, според мен, да сложите някакви снимки (реални или взети от сайта/форума им) и на вашия сайт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е в списъка ми с нещата "да направя". Ще се опитам днес да направя няколко снимки и да ги публикувам тук, за да могат всички да ги разгледат. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Васко от Downslot наскоро се сдоби с комплект адаптери от нас и направихме за вас снимка на неговия Bare Knuckle Aftermath Covered Set, Tyger Finish, Black Bolts.

 

Изглежда просто убийствено, Васе!!! :headbang:  :headbang:  :headbang:

 

DSC05603a.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.