Doctor Van Dark Публикувано Ноември 5, 2012 Share Публикувано Ноември 5, 2012 Ето и нещо мое. Изпълнявам го на Yamaha Motif 8, koято упорито ми се съпротивлява в изучаването на функциите й. Но все пак китарите, които предлага ми помогнаха да изразя въображението си. Признавам, че пеенето не ми е призванието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lady Guitar Отговорено Ноември 17, 2012 Share Отговорено Ноември 17, 2012 Хареса ми. Браво! Успех занапред! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Ноември 19, 2012 Share Отговорено Ноември 19, 2012 Рифовете малко омръзват по едно време, но имаш и добри попадения, а и някак си му отиват на парчето В пеенето имаш какво още да направиш, но текста е приятен и забавен и имаш нещо интересно и характерно в пеенето ти, което е готино. Успех занапред и ти пожелавам да го запишеш с живи инструменти и да го доразвиеш!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts