horsefucker Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Здравейте, Имам Fender Mustang I и ми се иска да си взема педал за да мога да превключвам от чист на драйв канал. Обаче не ми се дават 500лв за фендерския ефект (който включва повече екстри от тези на кубето), тъй като самото усилвателче е 230лв и е безсмислено. Въпросът ми е дали има нещо, което може да се ползва универсално за всички усилватели от този тип, защото е яко да може да си превключва ефекта човек. Предварително мерси. Цитирай
trolla Отговорено Ноември 4, 2012 Отговорено Ноември 4, 2012 (Редактирано) кви пестин лева ... до колкото разбрах това ти трябва - http://www.thomann.d..._footswitch.htm Можеш и сам да си го направиш ... в една кутийка прекъсвач всеки от двата му края свързан към женска букса 6,3мм и китарен кабел пак 6,3-6,3 предполагам имаш Редактирано Ноември 4, 2012 от trolla Цитирай
7thString Отговорено Ноември 4, 2012 Отговорено Ноември 4, 2012 Ми, по сайтовете предлагат и еднобутонен суич. Този големия е някакъв цифров, и вероятно машинката е направена да разпознава ако му сложиш обикновен. Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 4, 2012 Автор Отговорено Ноември 4, 2012 Еее мерси пичове! От желЕзо сте! Точно това ми трябваше! Евала! Цитирай
Recommended Posts