George Velinoff Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Аз съм Георги Велинов. Уча в СУ " Св. Климент Охридски" , но най-вече се занимавам с музика. Пеене и композиране са моите страсти..А ако се чудите как композирам..Ами на пиано..сам се научих. Обичам да пея в доста стилове: джаз, рок, фънк.. слушам доста класическа музика и много ме влекат експерименти от типа jazz/rock/classical fusion и такова се стремя и да създавам като цяло.. Вече съм готов с основата на един мой такъв проект, но ми трябват и други музиканти.. Какви? Всякакви. И вокалисти/стки, виолисти, цигулари, челисти, тромпетисти, флейтисти и тн.. Ако сте заинтересовани свържете се с мен на тел. 0877 953 700 или facebook- George Velinov Благодаря ви! Очаквам ви ) Цитирай
Svanio Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 Здравей и добре дошъл! Един съвет - пусни си тема в раздел "Търсят се музиканти" - ще има по-голям успех, хвърли едно око на правилата в този раздел за пускане на тема На добър час Цитирай
Recommended Posts