Jason Публикувано Октомври 19, 2012 Share Публикувано Октомври 19, 2012 Колеги, тъй като утре ми (ни) предстои участие на сравнително голяма сцена, у мен се зароди желание най-после да изпитам удоволствието от концерт с wireless, без да се озъртам какво ми се мота из краката или на кой съм хвърлил ласо. Както често се случва обаче в момента нямам финансова възможност да си напазаря някое що годе прилично безжично устройство, та за това пускам тази тема. Ако има някоя благородна душа, която е готова да сподели един изпитан на сцена wireless за утре, нека драсне едно ЛС, ще бъда повече от благодарен. Предполагам е излишно да споменавам, че нося пълна отговорност за опазване на джаджата. Черпнята е ясна. Та така, благодаря много предварително! (става въпрос за София) Поздрави и със здраве! Добромир Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jason Отговорено Октомври 21, 2012 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2012 Темата може да бъде изтрита. Благодаря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts