visocki Публикувано Юли 7, 2006 Share Публикувано Юли 7, 2006 Така днес ми падна некой лев и аз ся дранкам на кремона и си тарся нещо ново до 130 лв.Видях тука в Бурас в един магазин някви руски китари каквоще кажете не помня марката.Бяха с найлонови струни.Стават ли за начинаещ а китарата е класическа мисля.Някакви сайтове за БГ магазини има ли .От които може да си поръчаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Класически китари с найлонови струни има във всеки уважаващ себе си магазин, за около 100 лв, така че можеш да избираш навсякъде. А иначе за руските китари да ти кажа, и българските класически стават поне за нашия стандарт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Ако са стари руски китари - най вероятно НЕ СТАВАТ. Вземи си някаква по-хубавка новичка китара, ако наистина не можеш да предцениш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
visocki Отговорено Юли 7, 2006 Автор Share Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) как стари пич говоря ти за китара с найлонови струни чисто нова мисля че беше с некво руско име.A ако си взема с найлонови мога ли после да си сложа стоманени. Редактирано Юли 7, 2006 от visocki Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Аха, не съм срещал такива. Все пак се увери че е вярна, и всичко и е наред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
visocki Отговорено Юли 7, 2006 Автор Share Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) Как така вярна и как така всичко да е наред?Май маркатра е STAGG Редактирано Юли 7, 2006 от visocki Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 (Редактирано) Ами не знаеш ли какво значи "вярна" китара? Значи всички тонове по грифа да са верни, и да не са нито по-високи, нито по-ниски отколкото трябва. Редактирано Юли 7, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
visocki Отговорено Юли 7, 2006 Автор Share Отговорено Юли 7, 2006 а за марката която посочих да кажете нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Ами STAGG са скандинавска(май) фирма за инструменти. Не са върха на сладоледа, но не са лоши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Mарката е белгийска и общо с Русия имат само в "и"-то А тва че вероятно твойта е ефтина и правена в китай е отделен въпрос Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 A ако си взема с найлонови мога ли после да си сложа стоманени. НЕ! Ще потрошиш китарата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
visocki Отговорено Юли 7, 2006 Автор Share Отговорено Юли 7, 2006 е тя не е моя защото аз не съм купил още просто питам марката дали е добра за човек който ще свири "само на маса" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 7, 2006 Share Отговорено Юли 7, 2006 Тогава не ти трябва класическа китара, а ти трябва акустична, защото под "на маса" аз разбирам "в не особено тиха и кротка компания" По-добре търси такава, която е направена за метални струни. И на Stagg акустичните китари са перфектни като за тази цел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts