icho7ryches Публикувано Юли 6, 2006 Публикувано Юли 6, 2006 Реших, да направя една, обща тема, в която да поствам всичките нови тресни на проект Regressor, както и някои презаписани стари неща. Според мен така ще е по-прегледно и удобно - по примера на Рафо за секциите с линкове и концертни изяви. Ако и вие сте на мнението, че по този начин ще бъде по-удобно както за вас самите, постването на вашите произведения, така и за хората, които искат да ги чуят - направете си и вие една обща тема в Авторска музика, която да обновявате периодично при постването на всяко ваше ново парче - само и единствено в тази (ваша си) тема! Цитирай
icho7ryches Отговорено Юли 6, 2006 Автор Отговорено Юли 6, 2006 Първата нова тресня от нас, която ще ви предложа в тази тема се казва Aliens и за сега можете да я чуете единствено в профила ни в MySpace като последвате този линк: http://www.myspace.com/theregressorproject По-късно мога да я плясна и в Gmail-а ако някой прерита за това! :green: Айде, със здраве... ще се радваме на някакви коментари! Цитирай
jFog Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 песента дзънка направо! мей дъ бруталити уит ю форевъ много мощно гърло,сетих се за Гротеск-а на Бенедикшън , яко тръпка! Цитирай
bi4o Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 ми аз вече казах, че парчето адски много ми харесва...просто на 1-во слушане ме грабна отвсякъде..евала.... Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Илиянски, тия песни на компа на Диян ли ги записваш или си имаш твой? Яко Яко абе екстремизъм да има Цитирай
Quad Damage Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 хаха Калояне тука имаме три компа в квартирата и може да станат 4 ...още малко и може клуб да отворим хаха.Китарите и баса са правени на компа на Илия а останалото на моя А Диан оттатък изродясва и лющи бесни сола Цитирай
yakiya Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Добри са парчетата.Deny е по-добре миксирано от другите. Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Браво бе пичове,пак сте разцепили мрака!!! Цитирай
Recommended Posts