ZAKS Публикувано Юли 5, 2006 Публикувано Юли 5, 2006 1)nickname:ZAKS 2)Възраст:23 3)Образование:средно с 3 недовършени висшета. Много ме мързи. 4)Вашият инструмент/и:китара но до 10 годишен ходех и на уроци по пиано 5)Предпочитан музикален стил:всякаква музика стига да е направена с вкус 6)Вашият вдъхновител:deep purple разбира се 7)Досегашни (не)реализирани проекти:погледни образованието 8)Странични интереси: тъпи комедийни сериали и филми 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 а така надушвам че сме от една порода добре дошъл Цитирай
Elly Отговорено Юли 5, 2006 Отговорено Юли 5, 2006 Здрасти! Добре дошъл в клуба! .... на незавършилите образованието си поради музикални страсти! :hello: :hello: :hello: Цитирай
Anakon Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 8)Странични интереси: тъпи комедийни сериали и филми Хех, тук сме на една вълна значи Добре дошъл и от мен! :hello: Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Добре дошъл, и приятно постване във форума! Цитирай
toshevski Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Здравей! Приятно размотаване из дебрите на виртуалното музикално блещолевене из форума! :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 добре дошъл в света на природноинтелигентните музиканти! На нас не ни е нужно да завършваме образованието си, ние сме си невероятно умни и без тях. А теб с три недовършени вече те усещам какъв изродясал гений ще си... Приятно форумстване! Цитирай
ZAKS Отговорено Юли 6, 2006 Автор Отговорено Юли 6, 2006 Благодаря на всички.Сиурен съм,че времето прекарано във форума ще бъде приятно и ползотворно. P.S. Това,че не съм завършил следванията си със сигурност не ме прави гений,но за компенсация съм си татуирал мутрата на един такъв на гърба.Айнщайн. Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 7, 2006 Отговорено Юли 7, 2006 Здравей и добре дошъл и от мен!!! :hello: Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 А бре,Владец,да беше казал,че си ти... Цитирай
Recommended Posts