martist Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 http://soundcloud.com/martist/mohaje-relax-music-by-martist Приятно слушане!!! 4 Цитирай
trolla Отговорено Октомври 3, 2012 Отговорено Октомври 3, 2012 До 1:44 много ми хареса ... след това тия звънливи звуци като от играчка приспиваща бебе (не мога по друг начин да ги определя ) не ми допаднаха Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 И на мен ми кънтеше главата от "ония" детски играчки с дърпащото се въженце, ма тук всичко си е Ок. Приятно е! Цитирай
zombie Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Здрасти, браво, готино парче. А и есента ми е на сърце Лъха на мъгливо и тихо есенно утро, с оранжево - жълтеещи дървета - свободни асоциации. Слушам го на лаптопа с вградените говорители и ми пращи нещо на моменти, без да е на full volume. А пък те не са зле като за лаптопски. Но може би по - късно ще го чуя на слушалките. Поздрави, Марина Цитирай
vane Отговорено Октомври 8, 2012 Отговорено Октомври 8, 2012 И мен малко ме затормозяват тези звънчета, може би им трябва ривърб или наслагване, за да прозвучат "по-истински" или пък на моменти да ги замества друг инструмент. Иначе като композиция и мелодия е доста добре Цитирай
martist Отговорено Октомври 15, 2012 Автор Отговорено Октомври 15, 2012 Явно трябва да се сменят тия звънливи звуци като от детска играчка... Ще го мъдря. Благодаря за коментарите! Цитирай
misterj Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 Не ги сменяй, а им дай развитие в звуково отношение. Пречупвай им звука с различни ефекти в структурата на парчето. Цитирай
Recommended Posts