jokeman Публикувано Юли 5, 2006 Публикувано Юли 5, 2006 The Internal Laterna - Mirrors Чуйте сингъла от тук: Mirrors Очаквам вашите мнения! Цитирай
martist Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Нямам думи.Такваз музичка най-обичам!!!Още от интрото се вкарах във "Филма".Много замечтано и ме отнася на някъде.Пренася ме в друг свят.Напомня ми за ЕНИГМА.Лудница!!!Не мога да спра да го слушам!!! МИРОРС е лудо.Страшно е! "ill" е готино ама сигурно е от мойте слушалки и говорители ама много БАС!!!!!!!!!Много бумти.Иначе ме радва много и то. Айде и скоро още БРАВО!!!!!!! Цитирай
jokeman Отговорено Юли 7, 2006 Автор Отговорено Юли 7, 2006 Нямам думи.Такваз музичка най-обичам!!!Още от интрото се вкарах във "Филма".Много замечтано и ме отнася на някъде.Пренася ме в друг свят.Напомня ми за ЕНИГМА.Лудница!!!Не мога да спра да го слушам!!! МИРОРС е лудо.Страшно е! "ill" е готино ама сигурно е от мойте слушалки и говорители ама много БАС!!!!!!!!!Много бумти.Иначе ме радва много и то. Айде и скоро още БРАВО!!!!!!! Мерси! Радвам се много, че ти хареса, а също и че отговори, защото се бях отчаял... Другите по 3 страници тема, аз нито един отговор и си викам, не съм за тук аз. Цитирай
wessy Отговорено Юли 8, 2006 Отговорено Юли 8, 2006 (Редактирано) не се притеснявай пич парчето ти си е много яко и на ниво ама просто хората тук не се впечатляват от такава музика Редактирано Юли 8, 2006 от wessy Цитирай
jokeman Отговорено Юли 8, 2006 Автор Отговорено Юли 8, 2006 не се притеснявай пичпарчето ти си е много яко и на ниво ама просто хората тук не се впечатляват от такава музика Дам това го разбрах, мерси за коментара Цитирай
Recommended Posts