Kolev Публикувано Септември 27, 2012 Публикувано Септември 27, 2012 Имам jackson js22r, интересува ме дали мога да му сложа locket nut, просто много разстройва с ръчката, и някои знае ли от къде мога да купя ?? Цитирай
Svanio Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 (Редактирано) Всичко опира до правилен сетъп, стига тремолото да го позволява - т.е. калпаво тремоло и ключове ще си разстройват. Иначе ако държиш да си купиш Locking Nut качествен в Musicworld.bg продават цък! Трябва видиш за точен размер и това е. Аз лично бих занесъл китарата на лютиер, който ще може да прецени дали си заслужава. Напиши от кой град си, разгледай раздела "Изработка и ремонт", за да намериш местен майстор, така или иначе някой трябва да ти сложи заключващияа нът, освен ако не си сръчен и опитен. Редактирано Септември 27, 2012 от buy&sell Цитирай
Kolev Отговорено Септември 27, 2012 Автор Отговорено Септември 27, 2012 Благодаря за отговора, пречетох малко във форума и разбрах, че трябва да имам фина настройка на тремолото, такаче отпада нъта засега, ще търся майстор Цитирай
Recommended Posts