antonium Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 antonium, не мисля че височината спада към характеристиките на звука, по-скоро към тези на тона, който е малко по-строго дефиниран звук от звука изобщо. Дефинирай какво според теб означава звук.
Telerig Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 ПП. А, бе защо всеки използва термина "колега", без да се съобразява със значението му? Един професор е нормално да нарече така един студент, когото учи на ум и разум, ама когато "някой" се мисли за колега с професора, става доста интересно. Аз верно тръгнах да се сравнявам с професора и той ме постави на мястото ми теглейки ми едни кавички...все пак бидейки колега с професор,пък било то и в кавички и това е перспектива за един шарлатанин... Не знам дали си струва да се обръща повече внимание на всичко това. Аз поне не виждам смисъл да се хаби повече енергия. Не съм и сигурен дали оригиналното първо име на въпросният лауреат не е Явор, тъй като има сходство в стила на поведение...обаче вместо да се занимавам с глупости мисля да продължа да си пия бирата...наздраве на всички!
martist Отговорено Септември 24, 2012 Отговорено Септември 24, 2012 мисля че това е ор'гинал дипломна работа за НБУ или Софийския... На таквоз ми прилича (въпреки, че го прочетох на две на три), Но колега-автор Ще те посъветвам едно: Не си създавай елементарна теория на миксирането, просто защото такЪва няма и никога няма да бъде измислена. Ако беше измислена всеки щеше да разполага с "Презетите" и те така. Също така не бъркай теоритичното представяне на "копчалъците" на различните му видове играчки с термина "Миксиране"!!! Дерзай и, моля те, пусни ни някой твой микс (ама без грам заяждане)!!! Пусни и ни разкажи как си го постигнал. Това би било много по-полезно за новобранеца от дипломната ти!!! Има ли и друго, което да напиша по темата? Ми не знам...Ае 1
7thString Отговорено Септември 24, 2012 Отговорено Септември 24, 2012 Не е лошо, че момчето има мерак да даде акъл, но няма знанията. Лошото е, колеги, че тия в нашата родина, които имат знанията, ги мързи или се считат за твърде про и надути, за да го направят - как така ще споделят знанията си на "простосмъртните" - за един български Бай Ганьо това е чиста проба унижение. Аз поне не съм виждал на българския пазар, под каквато и да е форма, книга или дори статия по темата, освен разни нескопосано-преведени такива от английски. Искрено се учудвам на привидната злоба с която реагират някои хора тук - определено не прави чест. По темата - евала за желанието да споделиш гледната си точка, пич. Грешните неща, които си писал са наистина много, затова си намери класическа литература по темата - като напишеш audio mixing best books в Гугъл циркулират 3-4 заглавия, които трябва да изядеш с кориците, за да ти станат ясни нещата - тва няма да се случи от днес за утре. 2
misterj Отговорено Септември 25, 2012 Отговорено Септември 25, 2012 И практика.... Експериментирайте! 1
Recommended Posts