Jump to content
Българският форум за музиканти

Елементарна теория на миксирането


Recommended Posts

antonium, не мисля че височината спада към характеристиките на звука, по-скоро към тези на тона, който е малко по-строго дефиниран звук от звука изобщо.

Дефинирай какво според теб означава звук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПП. А, бе защо всеки използва термина "колега", без да се съобразява със значението му? Един професор е нормално да нарече така един студент, когото учи на ум и разум, ама когато "някой" се мисли за колега с професора, става доста интересно.

 

Аз верно тръгнах да се сравнявам с професора и той ме постави на мястото ми теглейки ми едни кавички...все пак бидейки колега с професор,пък било то и в кавички и това е перспектива за един шарлатанин...

 

Не знам дали си струва да се обръща повече внимание на всичко това. Аз поне не виждам смисъл да се хаби повече енергия. Не съм и сигурен дали оригиналното първо име на въпросният лауреат не е Явор, тъй като има сходство в стила на поведение...обаче вместо да се занимавам с глупости мисля да продължа да си пия бирата...наздраве на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че това е ор'гинал дипломна работа за НБУ или Софийския... На таквоз ми прилича (въпреки, че го прочетох на две на три),

 

Но колега-автор Ще те посъветвам едно:

Не си създавай елементарна теория на миксирането, просто защото такЪва няма и никога няма да бъде измислена. Ако беше измислена всеки щеше да разполага с "Презетите" и те така.

Също така не бъркай теоритичното представяне на "копчалъците" на различните му видове играчки с термина "Миксиране"!!!

Дерзай и, моля те, пусни ни някой твой микс (ама без грам заяждане)!!! Пусни и ни разкажи как си го постигнал. Това би било много по-полезно за новобранеца от дипломната ти!!!

 

Има ли и друго, което да напиша по темата? Ми не знам...Ае

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лошо, че момчето има мерак да даде акъл, но няма знанията.

Лошото е, колеги, че тия в нашата родина, които имат знанията, ги мързи или се считат за твърде про и надути, за да го направят - как така ще споделят знанията си на "простосмъртните" - за един български Бай Ганьо това е чиста проба унижение.

Аз поне не съм виждал на българския пазар, под каквато и да е форма, книга или дори статия по темата, освен разни нескопосано-преведени такива от английски. Искрено се учудвам на привидната злоба с която реагират някои хора тук - определено не прави чест. :thumbdown:

 

По темата - евала за желанието да споделиш гледната си точка, пич. Грешните неща, които си писал са наистина много, затова си намери класическа литература по темата - като напишеш audio mixing best books в Гугъл циркулират 3-4 заглавия, които трябва да изядеш с кориците, за да ти станат ясни нещата - тва няма да се случи от днес за утре.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.